Η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει το ρόστερ της σημαντικά και φαίνεται πως το «διαμάντι» της Παρί θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να τελειώσει τη σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο και έτσι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ώστε του χρόνου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Παρά τα οικονομικά της προβλήματα, φαίνεται πως η ομάδα έχει μεγάλα πλάνα για το καλοκαίρι και έχει πολλούς αστέρας στο «μπλοκάκι» της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Η μεσαία γραμμή είναι αυτή που… καίει την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να γίνουν αρκετές κινήσεις για να βελτιωθεί. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως αυτό του Ντιντί, αυτό του Μπεράρντο Σίλβα, αυτό του Βεράτι και πλέον στη συζήτηση είναι και αυτό του Τσάβι Σιμόνς, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω τον Τσάβι Σιμόνς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Sport», ο Τσάβι τάσσεται υπέρ της απόκτησης δύο μέσων, παρά το γεγονός πως έχει ήδη στο ρόστερ του τους Ιλκάι Γκουντογκάν, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πέντρι, Γκάβι και Φερμίν Λόπες. Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και έτσι επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο βάθος, με τον Τσάβι Σιμόνς να είναι μία από τις επιλογές του.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως μόνο εύκολο δε θα είναι αυτό. Οι «Μπλαουγκράνα» φαντάζει δύσκολο να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων και φαίνεται πως η πιο βιώσιμη λύση θα είναι ο δανεισμός του από τη γαλλική ομάδα. Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι γνωστό κατά πόσο η Παρί είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το… μέλλον του ρόστερ της.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!-ThemaSports
18/05 @ 14:41

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!

Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε πως θα είναι προπονητής της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν!

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 10:54

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ