Ο Φλόριαν Βιρτς κάνει τρομερά πράγματα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τον συνέκριναν με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η τρομερή πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο UEFA Europa League οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Φλόριαν Βιρτς, κάτι που υπογράμμισε και ο Τζο Κόουλ. Στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού με τη Ρόμα, ο Βιρτς έδειξε την ικανότητά του, σκοράροντας το πρώτο γκολ του ματς. Έτσι, βοήθησε στο να επεκταθεί το αήττητο σερί της Λεβερκούζεν σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Τζο Κόουλ, μιλώντας στο «TNT Sports», εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Βιρτς και τόνισε πως είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα νεαρά αστέρια, όπως ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο Φιλ Φόντεν και ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο αντίκτυπος του Βιρτς στο γήπεδο τη φετινή σεζόν είναι τρομερός, με τον απολογισμό των 37 γκολ και ασίστ του να υπολείπεται μόνο του Κόουλ Πάλμερ της Τσέλσι (38) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βιρτς

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζο Κόουλ για τον Φλόριαν Βιρτς:

«Απίστευτο. Τον έχω παρακολουθήσει τρεις φορές φέτος και κάθε φορά με ξετρελαίνει. Έχει νοτιοαμερικανική φλέβα με γερμανική αποτελεσματικότητα. Όλοι έχουμε ακούσει για τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, τον Κόουλ Πάλμερ, τον Φιλ Φόντεν καθώς και τον Τζαμάλ Μουσιάλα. Αυτό το παλικάρι [ο Βιρτς] θα είναι καινούργιο για τους Βρετανούς θεατές. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι εξίσου ταλαντούχος με αυτούς τους παίκτες. Μπορεί να γίνει κορυφαίος».

Σημειώνεται πως ο Όουεν Χάργκριβς μίλησε επίσης για τον Βιρτς και τόνισε πως όσα κάνει γίνονται μόνο… στο PlayStation. «Ο Μουσιάλα ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη και έχει 12 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και είναι απολύτως εξωφρενικός. Ο Φλόριαν Βιρτς έχει 18 γκολ και 19 ασίστ. Είναι αδιανόητα νούμερα, είναι νούμερα του PlayStation», είπε χαρακτηριστικά στο «TNT Sports».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
17/05 @ 23:22

«Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φήμες από την Ιταλία αναφέρουν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για να βρεθούν στην κερκίδα της Φιορεντίνα και να στηρίξουν το ιταλικό κλαμπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πάνω από Σαλάχ, Μανέ και Ντρογκμπά: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί!-ThemaSports
17/05 @ 23:08

Πάνω από Σαλάχ, Μανέ και Ντρογκμπά: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη ο Ελ Κααμπί!

Τι κι αν έπαιξε μόλις φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε διασυλλογική διοργάνωση της UEFA;

Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ! -ThemaSports
17/05 @ 22:34

Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ!

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας.

Συγκίνησε ο Κλοπ: «Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν»-ThemaSports
17/05 @ 22:15

Συγκίνησε ο Κλοπ: «Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν»

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στο «Guardian», λίγες μόλις ημέρες πριν δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός μίλησε για όσα έζησε τα 9 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου και συγκίνησε με τα λόγια του, για ένα τέλος «εποχής».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ