Η Μπάγερν Μονάχου γνωρίζει πως ο Αλφόνσο Ντέιβις βρίσκεται στο... στόχαστρο της Ρεάλ και έτσι έχει ήδη βρει τον κατάλληλο διάδοχό του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζεται για την πιθανή αποχώρηση του αριστερού της αμυντικού, Αλφόνσο Ντέιβις, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το φαβορί για την απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Γερμανοί έχουν ήδη βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη τους στον Αλεξάνταρ Ζιντσένκο της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί τον παίκτη της, όμως δε θα το κάνει σε… τιμή ευκαιρίας. Το «FootballTransfers» αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου βλέπει τον Ζιντσένκο ως την καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για την αριστερή πλευρά της αμυντική της γραμμής. Τα «Κανόνια» είναι έτοιμα να χωρίσουν δρόμους με τον ποδοσφαιριστή αν δεχτούν μία πρόταση που θα φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ. Εν τω μεταξύ, σημειώνεται πως και η Νιούκαστλ έχει εμφανιστεί ως… μνηστήρας για τον Ουκρανό διεθνή, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να πάρει τον Ζιντσένκο από τα «Κανόνια»

Η απόκτηση του Ζιντσένκο για 35 εκατομμύρια ευρώ το 2022 θεωρήθηκε «κλοπή», ωστόσο ο νεαρός έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενώ πολλές φορές… ξεχνιέται στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αποτελεί θέμα κριτικής από τους οπαδούς της Άρσεναλ. Έτσι, φαίνεται πως δύσκολα θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τα «Κανόνια» ο Ζιντσένκο και όλα δείχνουν πως αυτό το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο 27χρονος στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην αγγλική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 67 αγώνες, στους οποίους έχει στείλει 2 την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν έχει πανηγυρίσει κανέναν τίτλο, καθώς όλα του τα τρόπαια (4 Premier League, 1 Κύπελλο Αγγλίας, 4 League Cup Αγγλίας, 2 Super Cup Αγγλίας) τα έχει κερδίσει φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Sportsking.gr

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 10:54

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ