Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση:

Σε σχέση με το θέμα παραχώρησης μέρους, της Βόρειας κερκίδας

Σε λίγες μέρες θα έχουμε ένα σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι όπου ως ΑΠΟΕΛ δεν είχαμε καμία πρόθεση να του προσθέσουμε ένταση ή οτιδήποτε άλλο. Είχαμε ένα δίκαιο αίτημα για να μας παραχωρηθεί μέρος της Βόρειας κερκίδας, μετά την ανάγκη που δημιουργήθηκε λόγω της εξάντλησης των υπολοίπων κερκίδων. Και κάναμε αυτό το αίτημα γιατί δεν συγκρούεται με κανένα κανονισμό και καμία απόφαση είτε της ΚΟΠ είτε της Αστυνομίας. Το αντίθετο, αφού θεωρούμε ποιο ασφαλές να τοποθετηθούν οπαδοί μας στις κερκίδες παρά να περιφέρονται χωρίς εισιτήριο εκτός του γηπέδου αναμένοντας το τέλος του αγώνα. Μετά την απόφαση της Αστυνομίας να μην παραχωρηθεί μέρος της Βόρειας, ξεκαθαρίζουμε ότι είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη όπως διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Πάμε τώρα στην ΑΕΚ. Η οποία αποφάσισε να αιτηθεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να αναιρεθεί το μέτρο απαγόρευσης φιλοξενούμενων οπαδών. Ένα αίτημα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κανονισμούς αλλά και με τα όσα ίσχυαν για όλες τις ομάδες μέχρι στιγμής. Ήταν ένα αίτημα που η ίδια, η διοίκηση της ΑΕΚ γνώριζε ότι δεν θα είχε ανταπόκριση αφού ήταν αντικανονικό. Όμως το έκανε για το θεαθήναι και ως ένα επικοινωνιακό τρικ για να χαϊδέψει τα αυτιά του κόσμου της.

Επικοινωνιακό τρικ και η επίσημη ανακοίνωση που ακολούθησε με την οποία ήθελε να βάλει πίεση για να μην γίνει αποδεκτό το δίκαιο αίτημα του ΑΠΟΕΛ. Σε μια ανακοίνωση όπου η ΑΕΚ μάλιστα καταλήγει με το εξής αμίμητο. «Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι το προηγούμενο που θα  δημιουργηθεί και την μελλοντική διαχείριση του.".

Μα η ίδια η ΑΕΚ δημιούργησε το προηγούμενο όταν στις 22/05/22 στην τελευταία αγωνιστική πρωταθλήματος, στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα, με κοινό αίτημα αποδέχθηκε να μπουν οπαδοί και των δυο ομάδων στην Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου. Για εκείνη την μέρα, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν εξέφρασε καμία ανησυχία για την σωματική ακεραιότητα των…εκατοντάδων οπαδών της, που πήγαν στο Τσίρειο και που διαχωρίζονταν με υποτυπώδη διαχωριστικά. Μια διευθέτηση που δεν είχε συμβεί σε κανένα άλλο παιχνίδι στο Τσίρειο (όπως κόπτονται στην ανακοίνωση τους περί της «μέχρι σήμερα πρακτικής») και αυτοί το έπραξαν σε…ντέρμπι όπου κρινόταν μάλιστα και θέση, για τα προκριματικά του UEFA Champions League.  Ενώ τώρα ανησυχεί για τους 50 οπαδούς της, που θα είχαν για προστασία τους, διαχωριστικά κιγκλιδώματα, ουδέτερη ζώνη πέραν των 10 μέτρων, χώρο 1500 καθισμάτων για να κάτσουν οι 50 φίλαθλοι (ισούται με ολόκληρο το πέταλο στο «ΑΕΚ Αρένα») και εκ των οποίων ο κάθε οπαδός της, θα συνοδεύεται από ένα επιτηρητή και ένα πάνοπλο ΜΜΑΔίτη.

Τους οποίους 50, πλέον η ίδια η διοίκηση της ΑΕΚ, «συστήνει» ως τα άτομα που θα έχουν όλοι γυρισμένα τα μάτια πάνω τους.

Λυπούμαστε για την επιλογή της, να συνοδεύσει αυτό το παιχνίδι με…ένταση.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα: «Πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ καλοβλέπει Ντάλσιο»-ThemaSports
23/05 @ 19:11

Δημοσίευμα: «Πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ καλοβλέπει Ντάλσιο»

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Ντάλσιο

«Ο κ. Ιορδάνους θα διαχειριστεί για κάποια χρόνια το γήπεδο και μετά…»-ThemaSports
23/05 @ 11:11

«Ο κ. Ιορδάνους θα διαχειριστεί για κάποια χρόνια το γήπεδο και μετά…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα και το μεγαλύτερο λάθος του Πρόδρομου Πετρίδη-ThemaSports
22/05 @ 22:40

Το μεγαλύτερο επίτευγμα και το μεγαλύτερο λάθος του Πρόδρομου Πετρίδη

Αναφέρθηκε στα δύο συγκεκριμένα γεγονότα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή της Cablenet Kick off

Πετρίδης: «Αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε ένα μικρό κέρδος»-ThemaSports
22/05 @ 22:20

Πετρίδης: «Αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε ένα μικρό κέρδος»

Για τον στόχο της Ευρώπης μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή της Cablenet Kick off

Πετρίδης για γήπεδο: «Έχουμε εξασφαλίσει τη γη, πήραμε τα σχέδια, στις 6 Ιουνίου έρχονται στην Κύπρο οι Γάλλοι αρχιτέκτονες»-ThemaSports
22/05 @ 22:06

Πετρίδης για γήπεδο: «Έχουμε εξασφαλίσει τη γη, πήραμε τα σχέδια, στις 6 Ιουνίου έρχονται στην Κύπρο οι Γάλλοι αρχιτέκτονες»

Για τον Ντίνο Ιορδάνους και το γήπεδο μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή της Cablenet Kick off

Ατάκα Πρόδρομου με... νόημα για Κβίλι - Ντάλσιο-ThemaSports
22/05 @ 21:48

Ατάκα Πρόδρομου με... νόημα για Κβίλι - Ντάλσιο

Για τους Ντάλσιο και Κβιλιτάια μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην εκπομπή της Cablenet Kick Off

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ