Πόλυς Χαραλάμπους

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τα πρώτα του παιχνίδια με τα χρώματα των περσινών πρωταθλητών, έδειξε ότι ξέρει μπάλα, τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα. Ωστόσο, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη μετεγγραφή, ούτε «έδωσε» ψηλό ποσοστό όσων έχασε η ομάδα, από την (αναγκαστική) μετακόμιση του «Μπάμπι» στη Γαλλική Ληγκ 1.

Σε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει μια φορά. Στις επελάσεις που επιχειρεί από την δεξιά πλευρά τις επιθέσεις, τις περισσότερες φορές δεν έκανε την σωστή τελική πάσα-σέντρα.

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε, ότι ο Σεμέδο είναι «καμένο χαρτί» και δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για το μέλλον (υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2027). Όταν θα κάμει προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι, συν το ότι θα προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα, ενδεχομένως να αποτελέσει ένα δυνατό «πιστόνι» για τα φτερά της επίθεσης.

Κάνοντας τον απολογισμό, για το ότι ο Άρης έμεινε από νωρίς στα πλέι οφφ, εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα.  

*Κανένας οπαδός του Άρη, δεν θεώρησε λανθασμένη την απόφαση του ιδιοκτήτη να πουλήσει τον Γενάρη τον Γκαμπονέζο παιχταρά. Ήταν η καταλληλότερη στιγμή άλλωστε, ύστερα από μερικές σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε στην Ευρώπη.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία-ThemaSports
05/07 @ 19:53

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία

Η 2η εβδομάδα προετοιμασίας του Άρη στη Λετονία οδεύει προς το τέλος της μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής μέρας.

«Ο συγκάτοικος μου και εγώ» με Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 09:45

«Ο συγκάτοικος μου και εγώ» με Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου του Άρη, ανέβασε ένα ενδιαφέρον βίντεο με τους τερματοφύλακες της ομάδας, Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου, να απαντούν σε δέκα ερωτήσεις για το επεισόδιο «Ο συγκάτοικος μου και εγώ»!

Άρης για τις τελευταίες τρεις νικηφόρες πρεμιέρες-ThemaSports
04/07 @ 21:56

Άρης για τις τελευταίες τρεις νικηφόρες πρεμιέρες

Σχεδόν δύο μήνες απέχει η πρεμιέρα του 86ου πρωταθλήματος, αλλά από χθες ο πρώτος στόχος είναι ο αγώνας της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα, έπειτα αυτός με την Ομόνοια 29Μ και όλοι όσοι ακολουθούν.

Το «αντίο» του Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ και στον κόσμο του - «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση...»-ThemaSports
04/07 @ 14:44

Το «αντίο» του Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ και στον κόσμο του - «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση...»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ποδοσφαιριστής του Άρη Γκιόργκι Κβιλιτάια, αποχαιρέτησε τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του και μίλησε με ευγνωμοσύνη για τα τρία χρόνια που φόρεσε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Έκλεισε φιλικό με Αμβούργο -ThemaSports
04/07 @ 10:40

Έκλεισε φιλικό με Αμβούργο

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ευχάριστη έκπληξη από τον Σπιλέφσκι -ThemaSports
03/07 @ 20:40

Ευχάριστη έκπληξη από τον Σπιλέφσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συγκεντρώθηκαν και σήμερα νωρίς το πρωί στην παραλία για το καθιερωμένο τρέξιμο, αλλά πριν ξεκινήσουν, ο προπονητής τους ανακοίνωσε ότι η 2η προπόνηση της ημέρας (αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30) ακυρώνεται. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ