Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το ισίπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα κρατά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, πήραμε αυτό που θέλαμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος, ήμασταν αποσωσμένοι και έτοιμοι τουλάχιστον να πάρουμε τον βαθμό. Έδωσαν τα πάντα οι παίκτες. Συγχαρητήρια στην διοίκηση και στον πρόεδρο, σε όλο το προσωπικό. Μεγάλη επιτυχία η παραμονή στην κατηγορία. Ήταν ένας άθλος αυτό που πετύχαμε. Δεν συζήτησα κάτι με τον πρόεδρο, είμαι στην διάθεση του, όποια απόφαση και να πάρει θα το σεβαστό. Εμείς πετύχαμε τον στόχο, θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Έκανα το καθήκον μου εγώ και είμαι χαρούμενος. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταν Βαβρίνκα αποχαιρέτησε το US Open, το οποίο ήταν και το τελευταίο slam της καριέρας του. Ο Ελβετός (Νο127), όπως και στο Wimbledon έτσι και στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε από τον Ιταλό (Νο43), Ματέο Μπερετίνι με 7-6(4), 7-6(3), 6-0 μετά από δύο ώρες και 47 λεπτά.