Μπάγερν Μονάχου: Το ειδικό πριμ του Χάρι Κέιν

Μπάγερν Μονάχου: Το ειδικό πριμ του Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν ίσως μείνει χωρίς τίτλο για μια ακόμη χρονιά, αλλά θα εισπράξει ένα ειδικό πριμ από την Μπάγερν.

Κι αυτό επειδή υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας με τους Βαυαρούς, σύμφωνα με τον οποίο θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό, εάν έχει συμμετοχή σε 40 γκολ της ομάδας, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Βild», ο 30χρονος επιθετικός, μετρά 42 γκολ και 13 ασίστ σε 41 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων των 33 τερμάτων που έχει σημειώσει στην Bundesliga, καθιστώντας τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην κυριακάτικη (01/11) εκπομπή της Cytavision «GOAL N' ROLL» ήταν ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Νίκο Παπαδόπουλο, το κυπριακό πρωτάθλημα, τη μάχη του τίτλου και άλλα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS