Η ανταπόκριση στην οικονομική εκστρατεία των οπαδών της Ανόρθωσης για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι τεράστια και συγκινητική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο πλαίσιο αυτό ένας πιστός φίλαθλος της Κυρίας, ο Ευγένιος, έβγαλε σε δημοπρασία μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδος υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το EURO 2004!
Η αρχική τιμή της φανέλας τέθηκε στα 100 ευρώ και μέχρι στιγμής η υψηλότερη προσφορά είναι στα 500 ευρώ! Η δημοπρασία θα σταματήσει την Τρίτη, 30 Απριλίου.
Στον Απόλλωνα άρχισε πάλι η ψιθυρολογία ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αναλάβει ή να αποτελέσει «συμπαίχτη» του, στην διαχείριση της ομάδας…
Μια φανέλα που ναι μεν έχει συναισθηματική αξία για τον κάτοχο της όμως η αγάπη για την Κυρία και το «σπίτι» της Ανόρθωσης στην προσφυγιά είναι μεγαλύτερη.
Εδώ η ανάρτηση:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 10:20
Ο πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωσης Ανδρέας Ανδρέου μίλησε στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ
13/05 @ 17:22
Κοντά σε... μετακόμιση ο Κωνσταντίνος Παναγή.
13/05 @ 10:55
Γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο 60χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του, στη Λάρνακα.
13/05 @ 10:29
Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το όχημα του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης, Αντόνιο Πριέτο, το καταστράφηκε ολοσχερώς
12/05 @ 12:55
Ανακοίνωση από το τμήμα μπάσκετ της Ανόρθωσης για την αποχώρηση του προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη
10/05 @ 15:01
Η Ανόρθωση διαθέτει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με ένα σωστό πλάνο μπορούν να ανδειχθούν περισσότερο.
BEST OF THEMASPORTS