Την τελευταία εβδομάδα είναι σε εξέλιξη απίστευτη κινητοποίηση για να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις (κυρίως οικονομικές) στην Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρωτοβουλία που άρχισαν οι «Μαχητές» βρίσκει τρομερή ανταπόκριση, ακόμα και από ανθρώπους και οργανισμούς που δεν είναι υποστηρικτές της ιδέας και των ιδανικών που πρεσβεύει ο Βαρωσιώτικος σύλλογος.

Όπως γράψαμε περί τα μέσα της εβδομάδας, θεωρείται δεδομένο ότι θα «σωθεί» το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα από τα πιο δυνατά σημεία αναφοράς της Ανόρθωσης στην προσφυγιάς. Όσον αφορά την αντιμετώπιση άλλου «βουνού» προβλημάτων που άφησε πίσω της η διοίκηση Σάντη, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ψήνεται κάτι πολύ ελπιδοφόρο. Ενόψει της εκλογική συνέλευσης που έχει οριστεί για τις 10 Μαίου.

Όσοι ήταν (ή σχεδόν όλοι όσοι ήταν εκεί) στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, έχουν να λένε για μια συγκλονιστική παρέμβαση που έκανε ο γιατρός Κυριακός Γιάγκου. Ένας άνθρωπος που αγαπά παθολογικά τον σύλλογο, κάτι που έδειξε κατά καιρούς (και) με δημόσιες παρεμβάσεις και ενέργειες του.

Εξήγησε τους λόγους που απείχε από τις συνελεύσεις, από τότε που «μουτζουρώθηκε» το όνομα του, με την γνωστή υπόθεση Φράνσις Ουζόχο (Γενάρη του 2019), όπου είχε ευθύνες σαν γιατρός της ομάδας, τις οποίες δεν έκρυψε ποτέ…

Με τα λεγόμενα του ο Δόκτωρ Κυριακός Γιάγκου, διεμήνυσε στους Ανορθωσιάτες που ήταν στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», ότι θα πρέπει να κάμουν τα πάντα για να ξεφύγει ο σύλλογος από την παρούσα κρίση.

Οι δράσεις και η απίστευτη ευαισθησία που καταγράφεται την εβδομάδα, δείχνουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον σύλλογο στο έλεος του Θεού…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια… -ThemaSports
13/05 @ 08:51

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια…

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Χρήστος Πουλλαϊδης, γνωστοποίησε την περασμένη Παρασκευή στην συνέλευση του σωματείου, ότι θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες για να υπερπηδηθεί ο «σκόπελος» των κριτηρίων.

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»-ThemaSports
12/05 @ 12:35

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, ευχαριστεί τον κόσμο της για την στήριξη.

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»-ThemaSports
11/05 @ 21:22

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρης, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς.

Συγκινητικό πανό από τους Ανορθωσιάτες: «Το 2024 θα σε σώσουμε εμείς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
11/05 @ 19:10

Συγκινητικό πανό από τους Ανορθωσιάτες: «Το 2024 θα σε σώσουμε εμείς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα συγκινητικό πανό ανέβασαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, με αφορμή τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον κόσμο της Αμμοχωστιανής ομάδας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο.

ΜΑΧΗΤΕΣ για την υλοποίηση του στόχου: «Έχουμε χάσει τα λογικά μας με αυτό τον τεράστιο ανεπανάληπτο κόσμο»-ThemaSports
11/05 @ 15:08

ΜΑΧΗΤΕΣ για την υλοποίηση του στόχου: «Έχουμε χάσει τα λογικά μας με αυτό τον τεράστιο ανεπανάληπτο κόσμο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας για την υλοποίηση του στόχου που είχε τεθεί, για συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το παιχνίδι με τον Άρη-ThemaSports
11/05 @ 17:35

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το παιχνίδι με τον Άρη

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, για το αποψινό (19:00) ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τον Άρη, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ