Την τελευταία εβδομάδα είναι σε εξέλιξη απίστευτη κινητοποίηση για να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις (κυρίως οικονομικές) στην Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρωτοβουλία που άρχισαν οι «Μαχητές» βρίσκει τρομερή ανταπόκριση, ακόμα και από ανθρώπους και οργανισμούς που δεν είναι υποστηρικτές της ιδέας και των ιδανικών που πρεσβεύει ο Βαρωσιώτικος σύλλογος.

Όπως γράψαμε περί τα μέσα της εβδομάδας, θεωρείται δεδομένο ότι θα «σωθεί» το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα από τα πιο δυνατά σημεία αναφοράς της Ανόρθωσης στην προσφυγιάς. Όσον αφορά την αντιμετώπιση άλλου «βουνού» προβλημάτων που άφησε πίσω της η διοίκηση Σάντη, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ψήνεται κάτι πολύ ελπιδοφόρο. Ενόψει της εκλογική συνέλευσης που έχει οριστεί για τις 10 Μαίου.

Όσοι ήταν (ή σχεδόν όλοι όσοι ήταν εκεί) στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, έχουν να λένε για μια συγκλονιστική παρέμβαση που έκανε ο γιατρός Κυριακός Γιάγκου. Ένας άνθρωπος που αγαπά παθολογικά τον σύλλογο, κάτι που έδειξε κατά καιρούς (και) με δημόσιες παρεμβάσεις και ενέργειες του.

Εξήγησε τους λόγους που απείχε από τις συνελεύσεις, από τότε που «μουτζουρώθηκε» το όνομα του, με την γνωστή υπόθεση Φράνσις Ουζόχο (Γενάρη του 2019), όπου είχε ευθύνες σαν γιατρός της ομάδας, τις οποίες δεν έκρυψε ποτέ…

Με τα λεγόμενα του ο Δόκτωρ Κυριακός Γιάγκου, διεμήνυσε στους Ανορθωσιάτες που ήταν στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», ότι θα πρέπει να κάμουν τα πάντα για να ξεφύγει ο σύλλογος από την παρούσα κρίση.

Οι δράσεις και η απίστευτη ευαισθησία που καταγράφεται την εβδομάδα, δείχνουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον σύλλογο στο έλεος του Θεού…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πουλλαΐδης / €8.200.000-ThemaSports
29/05 @ 11:15

Πουλλαΐδης / €8.200.000

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για τις οφειλές της Ανόρθωσης προς την οικογένεια του ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ανοιχτή επιστολή Πουλλαΐδη: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή - Χαρίζουμε οτιδήποτε εμφανίζεται στα βιβλία"!-ThemaSports
29/05 @ 10:38

Ανοιχτή επιστολή Πουλλαΐδη: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή - Χαρίζουμε οτιδήποτε εμφανίζεται στα βιβλία"!

Επιστολή με ξεκάθαρο μήνυμα για την Ανόρθωση της επόμενης μέρας από τον Χρίστο Πουλλαΐδη

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ