Νυχτερινό "χτύπημα" για τα περί Καζάκου επενδυτή...
Η ΑΕΛ ξεκαθαρίζει την θέση της με επίσημη ανακοίνωση για τα περί Καζάκου επενδυτή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου χάρισε φτερά στα πόδια των παικτών της Πάφου οι οποίοι σκόρπισαν την Ανόρθωση στην προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα κόντρα στον Άρη θέλουν την νίκη που θα τους δώσει πλεονέκτημα εξασφάλισης εισιτηρίου στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο πάει με το αβαντάζ της ψυχολογίας κόντρα στον περσινό πρωταθλητή μιας και ο Άρης βρίσκεται στην χειρότερη του φάση μέσα στην σεζόν, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζει τους Παφίτες καθώς για να έρθει το διπλό θα χρειαστεί να βγεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και ικανότητα στο γήπεδο από όλους όσους θα αγωνιστούν.
Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι για άλλη μια φορά οι Ικόκο και Μεγιούσο.
Πιθανή εντεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ίβουσιτς με τετράδα στην άμυνα τους Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ και Μπότσκαι. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Πέπε, Ντράγκομιρ και Ναμ, ενώ στην επίθεση θα πάιξουν οι Ζάζα, Τάνκοβιτς και Ζάιρο.