Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για το πως έχει μέχρι στιγμής η διαδικασία της εκστρατείας εισφορών. Παράλληλα, ενημερώνουν πως στον επικείμενο αγώνα θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου 10 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

''Τα λόγια είναι περιττά, ο κόσμος μίλησε και έδειξε τι θα πει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για όλους μαζί. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στο επίτευγμα 5 μόνο ημερών από την έναρξη της εκστρατείας! Οι πρώτες 1911 εισφορές είναι γεγονός με το συνολικό ποσό των €304,350 να απεικονίζουν το μεγαλείο της επιτυχίας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα που με την συνεισφορά του έχει φτάσει την μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου. Ανάμεσα σε αυτούς, οπαδοί όλων των ομάδων, εταιρείες, ιδρύματα, ακόμα και άλλα Σωματεία. Συνεχίζουμε όμως ακόμα πιο δυνατά! 

Θα ήταν παράλειψη μας να μην δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα δικά μας παιδιά που τρέχουν νυχθημερόν το θέμα και έχουν αφήσει στην κυριολεξία τα πάντα στην άκρη. 

Αύριο έχουμε άλλο ένα καθήκον! Αυτά που μας τρελαίνουν, αυτά τα δύσκολα που βαδίζουμε τα τελευταία χρόνια. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ναι σε αυτό που θα το κρατήσει ο κόσμος, για να δούμε σε γιγαντοοθόνη το προτελευταίο αδιάφορο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν έχει σχέση ο αντίπαλος κάθε Σαββατοκύριακο, σημασία έχει το σήμα στην φανέλα! Στηρίζουμε την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής, δηλώνοντας απλά παρών με ένα αντίτιμο εισιτηρίου €10! ''

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

Γιανέφσκι / 5η Κυπριακή ομάδα-ThemaSports
26/05 @ 16:15

Γιανέφσκι / 5η Κυπριακή ομάδα

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προτάθηκε στην Ανόρθωση, η οποία εξετάζει την περίπτωση του...

Προς διορισμό εκτελεστικού προέδρου και με «πετσοκομμένο» προϋπολογισμό… -ThemaSports
26/05 @ 09:40

Προς διορισμό εκτελεστικού προέδρου και με «πετσοκομμένο» προϋπολογισμό…

O πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Χατζηστεφάνου, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούν να αναλάβουν το βάρος της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Για οικονομικούς και άλλους λόγους…

Είδαν... ΦΩΣ στο βάθος του τούνελ-ThemaSports
25/05 @ 20:07

Είδαν... ΦΩΣ στο βάθος του τούνελ

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ανόρθωση επανέφεραν την αισιοδοξία μετά από πάρα πολύ καιρό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ