Κανείς δεν λέει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αργά ή γρήγορα η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποκύψει στα θέλω της «Βασίλισσας».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική Ευρώπη… μπαίνει στο μάτι της «Βασίλισσας». Φέτος τα μάτια όλων έχουν στραφεί στη ξέφρενη πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε Γερμανία και Ευρώπη. Στην ομαδάρα που έχει δημιουργήσει ο Τσάμπι Αλόνσο. Την ομάδα που κατέκτησε τη φετινή Bundesliga, εβδομάδες πριν το φινάλε της και εκθρόνισε την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου.

Οδηγός σε αυτή την επιτυχία εντός αγωνιστικού χώρου, ο Φλόριαν Βιρτζ. Το λαμπερό αστέρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν και κατ’ επέκταση του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο 20χρονος επιθετικός κάνει τη διαφορά στις «Ασπιρίνες» και μοιραία οι εκπληκτικές του επιδόσεις γίνονται αντικείμενο συζήτησης στα… πηγαδάκια των κορυφαίων συλλόγων. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φλόριαν Βιρτζ ενδιαφέρει σοβαρά τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Λεβερκούζεν ισχυρίζονται πως ο Φλόριαν Βιρτζ δεν πωλείται! Αυτό όμως δεν πτοεί τη Ρεάλ. Σύμφωνα με το γερμανικό SkySports η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ταράξει τα νερά και να φέρει τον Γερμανό επιθετικό μια μέρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Θα είναι το φετινό καλοκαίρι; Θα είναι το επόμενο; Κανείς δεν γνωρίζει! Το μόνο βέβαιο είναι πως οι Μαδριλένοι θα παλέψουν για τα δικαιώματα του μικρού.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 21:23

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε πως αυτή η σεζόν είναι και η τελευταία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να διευκρινίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League! -ThemaSports
10/05 @ 20:11

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League!

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Γουίλφριντ Ζαχά!

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα-ThemaSports
10/05 @ 17:02

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα

Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση και του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτησή του.

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025! -ThemaSports
10/05 @ 20:23

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025!

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι, η Ρεάλ έχει στα σκαριά την επόμενη μεγάλη της κίνηση. Σύμφωνα με την Bild, η «βασίλισσα» έχει βάλει στο μάτι τον Φλόριαν Βιρτς, το νέο μεγάλο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, για το 2025.

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα-ThemaSports
10/05 @ 20:45

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα

Η Άρσεναλ περιμένει να τελειώσει... γλυκά η σεζόν και να ξεκινήσει το κυνήγι νέων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά.

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»-ThemaSports
10/05 @ 17:48

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»

Ο Κόουλ Πάλμερ κατέκτησε το βραβείου του κορυφαίου παίκτη στην Premier League για τον μήνα Απρίλιο, βραβείο που δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει κάποιος παίκτης της Τσέλσι από το Σεπτέμβριο του 2018.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ