Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ότι ζήτησε την συμβουλή του Αρσέν Βενγκέρ, λίγο πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, που θα γίνει αύριο (28/4) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπενθυμίζεται ότι ο Βενγκέρ, κατά την διάρκεια της 22χρονης θητείας του στην Αρσεναλ, οδήγησε την ομάδα σε τρία πρωταθλήματα (το 1997-98, 2001-02, και 2003-04), με τον τελευταίο τίτλο να δίνει στην ομάδα το προσωνύμιο «Invincibles».

Η Αρσεναλ παρέμεινε αήττητη σε όλην την διάρκεια του πρωταθλήματος 2003-04 και κατέκτησε τον τίτλο με την ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ, στο στάδιο «White Hart Lane».

«Του έχω μιλήσει αρκετές φορές», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Υπήρχαν ορισμένα θέματα που συζητήσαμε, για το πώς το κατέκτησαν, αλλά και τί ακολούθησε. Ο Βενγκέρ μιλούσε γι' αυτό όταν ήμουν παίκτης. Για αυτήν την περίοδο της σεζόν, στο τέλος, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις το παιχνίδι. Μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους όταν κοιτάξετε πώς κέρδισε τους τίτλους. Και πώς κέρδισαν ορισμένα παιχνίδια με πολύ, πολύ, στενά περιθώρια. Πάντα μιλούσε για αυτό, για τα ωραία περιθώρια και για το ποιος θα αξιοποιήσει την περίσταση για να το επιτύχει».

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η… κοινή πορεία Ολυμπιακού και Φιορεντίνα προς τον τελικό-ThemaSports
10/05 @ 08:19

Η… κοινή πορεία Ολυμπιακού και Φιορεντίνα προς τον τελικό

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα αντιμετώπισαν τρεις ίδιους αντιπάλους στο δρόμο προς την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Έχετε αντιληφθεί ποια ομάδα απέκλεισε ο Ολυμπιακός;-ThemaSports
10/05 @ 05:47

Έχετε αντιληφθεί ποια ομάδα απέκλεισε ο Ολυμπιακός;

Μπορεί να είναι στα κάτω της εσχάτως, αλλά...

«Οι Έλληνες ολοκλήρωσαν το... Brexit!»: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας υποκλίνονται στον Ολυμπιακό!-ThemaSports
10/05 @ 06:44

«Οι Έλληνες ολοκλήρωσαν το... Brexit!»: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας υποκλίνονται στον Ολυμπιακό!

Διθύραμβοι για τον Ολυμπιακό, επικοί τίτλοι και σκληρή κριτική στην Άστον Βίλα! Η ιστορική βραδιά για την Ελλάδα, ήταν ένας ακόμα εφιάλτης για την Αγγλία, όπως φαίνεται και στις αντιδράσεις των κορυφαίων ΜΜΕ του «Νησιού»!

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!-ThemaSports
10/05 @ 00:20

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!

«Ερυθρόλευκο» έπος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά στο… φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!-ThemaSports
10/05 @ 00:12

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!

Με τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, η Ελλάδα πάει να πάρει στο φώτο-φίνις την 15η θέση και να επανακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!-ThemaSports
09/05 @ 23:27

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!

Απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άγιαξ ο Γκρέιχαμ Πότερ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ