Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολυμβήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται αλλά και για όλα όσα αφορούν την ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

Για την συμμετοχή της στην Λαμπαδηφορία που έγινε στην Αθήνα ενόψει των Ολυμπιακών: «Έζησα αυτήν την εμπειρία και είναι από τα πιο συγκινητικά. Είναι η 3η φορά που είμαι λαμπαδηφόρος η τελευταία φορά ήταν το 2004. Η εμπειρία χθες ήταν λίγο διαφορετική γιατί την έκανα με τον σκύλο μου οδηγό και ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Αναγνωρίζουν την προσπάθεια μου και για 3η φορά μου είναι τιμή. Επίσης η φλόγα έφυγα και για πρώτη φορά θα πάει δια θαλάσσης από Μασσαλία και θα κάνει το ταξίδι της στις 8 του μήνα και στις 9 του μηνά θα είμαι από τις 1 από τις 27 ένα από κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μεταφέρω για λίγο την φλόγα σε Γαλλικό έδαφος. Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας».

Για την κούραση που την διακατέχει: «Κουράστηκα.. κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και κουραστικός. Κάθε περίοδος είναι δύσκολη με διαφορετικές συνθήκες. Αγωνίζομαι με διαφορετική γενιά με μικρότερες ηλικίες αλλα αυτό με χαροποιεί. Βγαίνουν καινούριες αθλήτριες.. ο κύκλος θα κλείσει». 

Έχεις βάλει κάποιο σχεδιάγραμμα για το πότε θα σταματήσει αυτό το ταξίδι: «Δεν το σκέφτομαι τώρα γιατι είμαι συγκεντρωμένη στο Παρίσι. Μετά από αυτό θα κάτσω να σκεφτώ τι θα κάνω στο μέλλον. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες ζωής τώρα, άλλες προτεραιότητες και παίζουν όλα ρόλο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!-ThemaSports
03/05 @ 21:05

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της φάσης των «8» του Champions League και πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης.

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!-ThemaSports
02/05 @ 14:09

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της.

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ