Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως θέλει να φέρει πίσω στον σύλλογο τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τρέφει έντονο ενδιαφέρον για να καλωσορίσει πίσω τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, για να αναλάβει έναν διοικητικό ρόλο όταν είναι έτοιμος, όπως αναφέρει ο Μιγκέλ Ντιλέινι, δημοσιογράφος του «Independent».
 
Στο ενημερωτικό δελτίο του Ντιλέινι «Reading the Game», υποστηρίζει ότι η επιστροφή στην ομάδα της Bundesliga θα μπορούσε να είναι μια πιθανή επιλογή για τον Γερμανό προπονητή, αν και παραμένει αβέβαιο αν θα δεχθεί την πρόταση, καθώς δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα θελήσει να προπονήσει ξανά κάποια ομάδα.
 

Κλοπ

Η Ντόρτμουντ θέλει σε άλλο πόστο τον Κλοπ

Θυμίζουμε πως η θητεία του Κλοπ στη Λίβερπουλ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν 2014-15, μετά από επτά σεζόν με τους Γερμανούς, κάνοντας τον αμέσως αγαπητό στους οπαδούς των «Κόκκινων». Ο 56χρονος θα αποχαιρετήσει το Άνφιλντ με μια εντυπωσιακή συγκομιδή, που περιλαμβάνει έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας, δύο Carabao Cup, ένα Champions League, ένα FA Community Shield, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ανακοινώνοντας δημόσια την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν τον Ιανουάριο, ο Κλοπ επικαλέστηκε την εξάντληση μετά από σχεδόν μια δεκαετία στο «τιμόνι», σκοπεύοντας να ξεκινήσει ένα σαββατικό διάλειμμα στη συνέχεια. Αν και ο Κλοπ έχει συνδεθεί με τη θέση του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, προς το παρόν δεν έχει άμεσα σχέδια για την ανάληψη οποιουδήποτε προπονητικού ρόλου. Ενώ οι εικασίες στροβιλίζονται γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του Κλοπ στην άκρη κάποιου πάγκου στο μέλλον, μια διοικητική θέση στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του στο μεσοδιάστημα.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!  -ThemaSports
08/05 @ 23:57

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!

Μίλησε και πάλι ο… νόμος του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται και πάλι να «πεθάνει», πάρα το προβάδισμα της Μπάγερν Μονάχου. Μέσα σε τρία λεπτά ο Χοσέλου έφερε τα πάνω… κάτω και η «Βασίλισσά» της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League (08/05, 2-1).

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena -ThemaSports
08/05 @ 21:50

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena

Έχουμε τον πρώτο φιναλίστ του φετινού Europa Conference League. Η Φιορεντίνα κατάφερε να… αποδράσει από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, χάρη στο πέναλτι του Μπελτράν, ενώ επιπλέον κατάφερε να στοχεύσει τα δοκάρια των Βέλγων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (08/05, 1-1).

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ-ThemaSports
08/05 @ 21:00

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ

Ο Ολυμπιακός απέχει 90 λεπτά, από την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από μόνο του αυτό συνιστά τεράστια πρόκληση και ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από το 1996 έχουμε να γευτούμε τέτοιες χαρές.

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ακριβότερη στον κόσμο»: Οι υπόλοιπες του Top-5 και η… έκρηξη του MLS!-ThemaSports
08/05 @ 23:00

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ακριβότερη στον κόσμο»: Οι υπόλοιπες του Top-5 και η… έκρηξη του MLS!

Δεν προκαλεί εντύπωση, το γεγονός πως η κορυφή της λίστας των ακριβότερων ομάδων παγκοσμίως ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθούν «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και πάρα πολλές ομάδες του MLS!

To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
08/05 @ 15:30

To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τάζει γερό πριμ στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η εντός και εκτός γηπέδου... εκδίκηση της Ντόρτμουντ στην Παρί για τον αποκλεισμό του 2020-ThemaSports
08/05 @ 15:11

Η εντός και εκτός γηπέδου... εκδίκηση της Ντόρτμουντ στην Παρί για τον αποκλεισμό του 2020

Την πρόκριση στον τελικό του Champions League πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, μετά την δεύτερη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την… εκδίκηση της για ένα ποστάρισμα που είχαν κάνει οι Παριζιάνοι το 2020, μετά την πρόκριση τους εις βάρος των Βεστφαλών στην φάση των 16.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ