Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής του Περιστερίου σημείωσε μεταξύ άλλων την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στον ημιτελικό απέναντι στην Τενερίφη, αλλά και σε όλη τη χρονιά, τονίζοντας το πόσο περήφανος νιώθει.

Οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Κάποιες φορές φάνηκε ότι το ελέγχαμε, άλλες στιγμές κάναμε κάποια λάθη. Στο τέλος ήμασταν πίσω δύο πόντους στα 40''. Νομίζω πως ήταν 2-3 καταστάσεις που δεν υπήρχε φάουλ και τους στείλαμε στις βολές. Παλέψαμε πολύ, ο Χουέρτας και ο Γκάι ήταν σε μεγάλη μέρα, προσπαθήσαμε πολύ για να τους κλείσουμε. Αλλά τι άλλο μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες μου. Έδειξαν καρδιά, είμαι περήφανος για αυτούς και για τον οργανισμό, τον κόσμο. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές για το Περιστέρι. Θα πάρουμε το μάθημα μας και θα συνεχίσουμε. Σεβόμαστε τη δουλειά μας και τη φανέλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μικρό τελικό».

Για την επίθεση και την άμυνα: «Πάντα κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, έτσι χτίστηκε η ομάδα. Το πρόβλημα σήμερα ήταν η άμυνα, δεχθήκαμε 97 πόντους, τρεις παίκτες μας έβαλαν 82 πόντους. Κάποια καλάθια ήταν από την εμπειρία τους, άλλα από τα λάθη μας. Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά».

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο τέλος: «Ήταν ένα φάουλ, δεν μπορείς να το δώσεις αυτό. Τόσα χρόνια παίζω μπάσκετ... Το φάουλ του Ράγκλαντ πάνω στον Χουέρτας στα 48' (σ.σ. με τις βολές και την τεχνική ποινή έγινε το 93-88). Ήταν σκληρό να το δώσεις αυτό το φάουλ, αλλά όλοι κάνουν λάθη όμως. Παραπονέθηκα στον διαιτητή, δεν τον έβρισα, αλλά του είπα ότι είναι ντροπή να δίνεις αυτό το φάουλ. Ηταν ένα φάουλ που το σφύριξε από τα 11-12 μέτρα. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι αντρών, ήταν υπερβολικό φάουλ, ειδικά στο σημείο του αγώνα που δόθηκε».

Πηγή: sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ήταν 6 Μαΐου 1980 όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης-ThemaSports
06/05 @ 19:48

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης

Πόσο μπάσκετ ξέρει ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς... (6 Μαΐου 1973)

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ