Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της σεζόν, με τους «Reds» να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις που αφορούν το ποσό που θα καταβάλουν στον ολλανδικό σύλλογο για χάρη του 45χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και το «Sky Sports» οι συζητήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται πλέον στην τελική τους ευθεία, με λεπτομέρειες να απομένουν και με τη συμφωνία να αναμένεται πολύ σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες και ο ίδιος ο Σλοτ είχε επιβεβαιώσει τις επαφές μεταξύ Λίβερπουλ και Φέγενορντ, ενώ μέσα από δηλώσεις του ο Κλοπ έδωσε τη... συγκατάθεσή του, χαρακτηρίζοντας τον Ολλανδό καλό προπονητή και άνθρωπο.

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!-ThemaSports
07/05 @ 19:56

Θεωρείται «τελειωμένος» ο Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια, μένει μέχρι τον τελικό!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στη θέση του και για το επόμενο 20ήμερο, να βγει η σεζόν για φέτος και όλα δείχνουν πως θ' απομακρυνθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 19:42

ΧΑΜΟΣ στην άνοδο της Χέρκουλες: Οπαδός μπούκαρε στο γήπεδο, σκόνταψε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ της ομάδας του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χέρκουλες ανέβηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να μπαίνουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Ένας εξ αυτών γλίστρησε και... εκσφενδόνισε τον κίπερ του συλλόγου!

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!-ThemaSports
07/05 @ 19:25

Τρολάρει τη Γιουνάιτεντ μέχρι και το... Σαν Μαρίνο: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»!

Ο λογαριασμός της εθνικής ομάδας του Σαν Μαρίνο είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και φρόντισε να τρολάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά της ήττα από την Κρίσταλ Πάλας.

Ζει το όνειρο πιτσιρικάς της Ντόρτμουντ: Το 2018 συνόδευε τον Ρόις στο γήπεδο, τώρα του... έκανε ασίστ στο ντεμπούτο του!-ThemaSports
07/05 @ 18:45

Ζει το όνειρο πιτσιρικάς της Ντόρτμουντ: Το 2018 συνόδευε τον Ρόις στο γήπεδο, τώρα του... έκανε ασίστ στο ντεμπούτο του!

Ο Κιέλ Βάτιεν έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ δίνοντας ασίστ στον Ρόις, δίπλα στον οποίον είχε σταθεί το 2018.

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια στο ματς με την Άστον Βίλα-ThemaSports
07/05 @ 14:50

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια στο ματς με την Άστον Βίλα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εν όψει της ιστορικής ρεβάνς την Πέμπτη (09/05, 22:00) με την Άστον Βίλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων για τους τρόπους εισόδου στο φαληρικό γήπεδο.

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ και παραμένει το -4-ThemaSports
07/05 @ 14:10

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ και παραμένει το -4

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω παραβίασης των κανονισμών της Premier League για κερδοφορία και βιωσιμότητα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ