ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»

ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»

Με ανάρτηση της η ΕΝΠ στα social media, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στον αυριανό (27/04, 17:00) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ στο Δημοτικό στάδιο Σωτήρας, τον τελευταίο στο φετινό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή της Παραλιμνίτικης ομάδας στην Α' κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας, και την επιστροφή της εκεί που πραγματικά ανήκει!

Ο Βυσσινίστας θα είναι εκεί και θα σας περιμένει να γιορτάσετε παρέα την επιτυχία της ομάδας και το τέλος της ποδοσφαιρικής αυτής χρονιάς.

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι, να φέρετε επάνω σας τα χρώματα της ομάδας και το σήμα της μέσω της Face Painter που θα έχουμε στο γήπεδο αποκλειστικά για εσάς!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρεις την απάντηση; Η αθλητική ερώτηση που «κόλλησε» τους πάντες στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Ξέρεις την απάντηση; Η αθλητική ερώτηση που «κόλλησε» τους πάντες στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Η διαγωνιζόμενη θέλησε να ρισκάρει. Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της, αλλά ούτε εκείνος ήξερε. Μία αθλητική ερώτηση της στέρησε μισό εκατομμύριο!