Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κύπρια ιστιοπλόος μας είχε μία δεύτερη και μία 12η θέση. Η 12η θέση ήταν η χειρότερη της και διαγράφεται με αποτέλεσμα να παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση.

Στα κατηγορία των iQFoil στις γυναίκες η Νατάσα Λάππα εξακολουθεί να διατηρεί πιθανότητες για να κλείσει θέση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Με την 10η θέση στην οποία τερμάτισε κατάφερε να προκριθεί στα Medal Series και εκεί θα παλέψει για να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια που θα την οδηγήσουν το καλοκαίρι στη Γαλλία και στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στην 16η θέση (15η χώρα) και ο Ιάκωβος Χριστοφίδης είναι στην 27η θέση της γενικής κατάταξης.

Στο qualified nations Regatta ο Ντένις Ταραντίν στα Kite είναι στην 9η θέση και ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία ILCA7 κάλυψε μεγάλο χαμένο έδαφος και με δυο κούρσες στην 4η και 8η θέση ανέβηκε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία-ThemaSports
16/05 @ 00:23

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν (15/5) οι ετήσιες βραβεύσεις αρίστων ιστιοπλόων και ομίλων της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2023. Η όλη εκδήλωση έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
27/04 @ 22:10

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης

Οι έντονοι άνεμοι στάθηκαν εμπόδιο για τον Παύλο Κοντίδη να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Κύπελλο του Hyeres, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κούρσα μεταλλίων. Συνεπώς τα αποτελέσματα παραμένουν ως είχαν μετά τη συμπλήρωση εννέα ιστιοδρομιών, με τον Κύπριο ιστιοπλόο να παίρνει την τέταρτη θέση με 72β. ποινής.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
26/04 @ 20:12

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ