Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…

Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, πράγμα που έφερε στην έξοδο πολλούς ποδοσφαιριστές.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για να κλείσει αυτή η πολύ δύσκολη σεζόν για την «Κυρία», αν και τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν!

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιάννης Οκκάς αναμένεται να χρειαστεί αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, αφού οι επιλογές ολοένα και λιγοστεύουν.

Στον αγώνα με την Πάφο η αποστολή αποτελείτο από 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι εκτός στον επόμενο αγώνα. Φερέιρα και Περέα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ ο Αντωνίου τραυματίστηκε και θα είναι εκτός, όπως και ο Κεραυνός. Εκτός θα είναι και οι Ουαγκέ, Τιουνέ.

Έτσι με μεγάλη δυσκολία θα βγει η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ...

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το απείθαρχο λίκνισμα του Φαουστίνο Ασπρίγια

Το απείθαρχο λίκνισμα του Φαουστίνο Ασπρίγια

Στα χρόνια της ηγεμονίας του μέχρι και τον Νοέμβριο του 1993 που έπεσε νεκρός, ο Πάμπλο Εσκομπάρ υπολογίζεται ότι δολοφόνησε κοντά στους 4.000 ανθρώπους.