Η Άρσεναλ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για να πάρει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μάνατζερ του, Χασάν Κεντίκαγια, επιβεβαίωσε πως ο διεθνής επιθετικός στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Πορτογαλία, ειδικά αν αποχωρήσει και ο Ρούμπεν Αμορίμ από τον πάγκο της ομάδας της Λισαβόνας, αλλά η Αρσεναλ δεν σκοπεύει να δώσει τα χρήματα που ζητά η πορτογαλική ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας της Λισαβόνας συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου και ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, ποσό απαγορευτικό για την ομάδα του Λονδίνου και έτσι στρέφεται τώρα στη λύση του Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους.

Ο Σέρβος επιθετικός της «βέκια σινιόρα» είναι πλέον η πρώτη επιλογή των «κανονιέρηδων» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Η ιταλική ομάδα φέρεται να αξιώνει 55 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 24χρονο διεθνή φορ, ο οποίος φέτος μετράει 17 γκολ και τρεις ασίστ σε 31 ματς με τους «μπιανκονέρι».

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ