Η 11άδα του Άρη για το φιλικό με την Πολισία Ζίτομιρ
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ κορυφώνεται ανάμεσα σε Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι με την ασταθή αλλά επικίνδυνη Τσέλσι να θέλει να κάνει χαλάστρα στους κανονιέρηδες.
Το Λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι στο Έμιρεϊτς απόψε (22:00) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς επηρεάζει τη μάχη του τίτλου αλλά και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.
Οι κανονιέρηδες του Μικέλ Αρτέτα έβγαλαν αντίδραση μετά τις δύο ήττες από Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα και Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ και επέστρεψαν στα τρίποντα επικρατώντας εκτός έδρας της Γουλβς το περασμένο Σάββατο.
Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και τα λάθη απαγορεύονται καθώς η Σίτι είναι στο -1 με παιχνίδι λιγότερο. Οι κόκκινοι του Λονδίνου έχουν τρία συνεχόμενα ντέρμπι με Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να ελπίζουν στον τίτλο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αρχής γενομένης από το αποψινό ματς απέναντι στους μπλε του Λονδίνου.
Στην... μπλε πλευρά του Λονδίνου ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του FA Cup το περασμένο Σάββατο από τη Σίτι έσβησε τα όνειρα για κάποιο τίτλο και πλέον όλη η προσοχή επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.
Η Τσέλσι είναι αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες και κάνει μια τελευταία προσπάθεια για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή την στιγμή οι μπλε είναι 9οι όμως η 6η και 7η θέση, που πολύ πιθανόν θα δώσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, απέχει μόλις 3 βαθμούς ενώ υπάρχει και το κίνητρο για... μπλόκο στις ελπίδες τίτλου της συμπολίτισσας, Άρσεναλ.
Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!