ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ του Άγγελου και οι καλύτερες φάσεις στη Βιέννη (ΒΙΝΤΕΟ)
H Ομόνοια στο «Allianz Stadion» επικράτησε της Ραπίντ Βιέννης μς 0-1 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με σκόρερ τον Άγγελο Νεοφύτου.


Ο Γεωργιανός επιθετικός δίνει άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ και είναι πράγμα που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Σα Πίντο δεδομένα κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει πριν μερικές αγωνιστικές, οπου άφησε εκτός αρχική ενδεκάδας τον Κβιλιτάια και προτίμησε τον Τομανέ.
Αγωνίστηκε τέσσερις φορές ως βασικός ο Γεωργιανός επιθετικός και τρείς ως αλλαγή, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές των πλέι-οφ. Σκόραρε τρία γκολ και έδωσε μία ασιστ.
Δεν είναι μόνο η συνεισφορά του στα γκολ, αλλά κυρίως η θετικότατη επίδραση του στο επιθετικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις