Φώτης Μιλτιάδους

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «πράσινοι» με τον Γιάννη Αναστασίου ανέβασαν κατά πολύ τις προσδοκίες, καθώς παρουσίαζαν ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο διέθετε σοβαρότητα και πλάνο στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ΑΕΚ Αρένα, λίγο οι απουσίες, λίγο η έλλειψη φρεσκάδας λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης , αλλά και η καλή παρουσία της ομάδας του Μπεν Σιμόν, έφεραν την ήττα.

Όπως και να το κάνεις οι απουσίες των Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί και Μπεζούς ήταν πολύ σημαντικές, φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο και για μια ακόμη φορά άνοιξε η συζήτηση για το βάθος στο πράσινο ρόστερ.

Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σχεδόν καθόλου και δεν απείλησε την εστία του Πίριτς. Επί της ουσίας η ΑΕΚ είναι ο... κακός δαίμοντας του Αναστασίου σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που κάθεται στον πράσινο πάγκο. Αυτό ήταν το 2ο παιχνίδι στα πλέι-οφ που δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα το τριφύλλι (το πρώτο ήταν με την ΑΕΚ) και επίσης η δεύτερη ήττα του Αναστασίου (και πάλι από την ΑΕΚ) σε 11 ματς. 

Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν βρήκε το... αντίδοτο κόντρα στην ΑΕΚ, που πέτυχε τρεις νίκες φέτος απέναντι στο τριφύλλι και πλέον η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να διατηρήσει την 3η θέση και παράλληλα να κατακτήσει το Κύπελλο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ