ΟΜΟΝΟΙΑ: Για να ελπίζει ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Η δύσκολη χρονιά για την Ανόρθωση πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της. Την ερχόμενη Τετάρτη είναι η κρίσιμη γενική συνέλευση που θα δείξει την επόμενη μέρα στην Μεγάλη Κυρία και ουσιαστικά αυτό είναι το φλέγον θέμα, αλλά υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Με όσα προβλήματα και να υπάρχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα φέρουν στον δρόμο της Ανόρθωσης την ΑΕΚ εκτός και τον Άρη εντός. Η τελευταία αναμέτρηση και η συντριβή από την Πάφο δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας και ζήτημα είναι να κλείσει τους τελευταίους δύο αγώνες με αξιοπρέπεια.