Στον Super Sport FM104.0 μίλησε ο παλαίμαχος και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πολλές φορές φέτος πως όταν προηγηθεί είναι πολύ καλή ομάδα.Από την στιγμή που προηγηθήκαμε, με την εμπειρία και την ποιότητα τα κατάφεραν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας. Έχει καιρό να δω το ΑΠΟΕΛ κόντρα σε μεγάλες ομάδες και να μην ανησυχώ ιδιαίτερα την ώρα του αγώνα. Ο παίκτης του αγώνα μέχρι την ώρα που έπαιζε ήταν ο Σαρφό. Ήταν καταπληκτικός. Βοηθούσε το πλάνο και αποσυμφόριζε την ομάδα από την πίεση και την ώρα που έβρισκε χώρους γινόταν ουσιαστικός. Και ο Κβιλιτάια φυσικά. Συμφωνώ και με τους περισσότερους που λένε ότι ο Κβιλιτάια έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Προσπάθησε και άλλες φορές να το κάνει, αυτή την φορά ήταν τέτοια η προσπάθεια».

Αν αποδείχθηκε λάθος ο παραγκωνισμός του Σαρφό: «Είχα πει ότι πιθανόν ο Σαρφό να ήταν και ο παίκτης του πρωταθλήματος όταν ήταν βασικός. Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη προσπαθείς να τον φέρεις με το μέρος σου και να έχει ρόλο στην ομάδα. Με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πόσο πολύτιμος είναι και μπορεί να αποδειχθεί και στους τελευταίους δύο αγώνες».

Για το φινάλε: «Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ευνοεί η ισοπαλία εκτός αν η Ανόρθωση νικήσει ή φέρει ισοπαλία με την ΑΕΚ και νικήσει το ΑΠΟΕΛ και τελειώσει το πρωτάθλημα»

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι δύσκολο, φυσικά. Ειδικά για εμάς, τώρα που η Ομόνοια είναι σε καλή περίοδο. Μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν ρόλο στην ομάδα. Είναι πολύ συμπαγής ομάδα και θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Στο ενδεχόμενο ο τίτλος να κριθεί στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της. Έχουν εμπεδώσει πολύ καλά οι παίκτες που αγωνίζονται, ξέρουν τον ρόλο τους. Αυτό φαίνεται και από τους παίκτες που χρησιμοποιεί ο προπονητής  της και θα είναι ένας αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ που ξέρει να αμύνεται καλά και με μια ΑΕΚ που ξέρει να παίξει με αυτοπεποίθηση να κρατά τη μπάλα».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ