Μετά από μια συγκλονιστική ματσάρα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λύγισαν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 94-92 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs του NBA.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Θάντερ με επί μέρους 31-25, πήραν προβάδισμα έξι πόντων (74-68), όμως οι Πέλικανς αρνήθηκαν να τα παρατήσουν και το φινάλε του αγώνα εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Με το ματς και πάλι στην ισοπαλία (90-90), ο Τσετ Χόλμγκρεν με τεράστιο μπλοκ και ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με γκολ-φάουλ χάρισαν ουσιαστικά τη νίκη στους Θάντερ που διατήρησαν το πλεονέκτημα έδρας και έκαναν το 1-0 στη σειρά. 

Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ για τους Πέλικανς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τρέ Μέρφι που είχε 21 πόντους.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντετοκούνμπο: «Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω»-ThemaSports
03/05 @ 22:19

Αντετοκούνμπο: «Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω»

Δεν είναι ακόμη σε θέση να τρέξει χωρίς πόνους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε στην exit interview των Μιλγουόκι Μπακς.

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς-ThemaSports
03/05 @ 08:08

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς

Παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα και παίζοντας ξανά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έχασαν με 120-98 από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν.

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς-ThemaSports
03/05 @ 08:04

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς

Θέση στα ημιτελικά της Ανατολής έκλεισαν οι Νικς, οι οποίοι επικράτησαν 115-118 στην έδρα των Σίξερς και με 4-2 πήραν εκείνοι την πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς.

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»-ThemaSports
02/05 @ 10:10

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2-ThemaSports
02/05 @ 08:45

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2

Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε 35 πόντους και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη 123-93 στην έδρα των Κλίπερς και έκαναν το 3-2 για τη δυτική περιφέρεια του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του-ThemaSports
01/05 @ 10:00

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Θα μείνει στους Λέικερς; Θα βγει στην αγορά ως free agent; Θα αποσυρθεί από τα παρκέ; Τι σκοπεύει να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ