Αλώβητος από την Ουγγαρία έφυγε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (28-28) με τη Φερεντσβάρος στον 1ο ημιτελικό του EHF European Cup και πλέον τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ηλιούπολης!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλώβητος από τη Βουδαπέστη και την έδρα της πανίσχυρης Φερεντσβάρος έφυγε ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του EHF European Cup!

Στην ιστορική πρώτη τους συμμετοχή σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» κοίταξαν στα μάτια τους Ούγγρους, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Μάλιστα, με γκολ του Σάββα στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν σπουδαία, όσο και ιστορική ισοπαλία!

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας (27/04) στο Κλειστό της Ηλιούπολης, εκεί όπου με σύμμαχο τον κόσμο του, η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς θα διεκδικήσει την παρθενική της πρόκριση στον τελικό!

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Σάββας με 8 γκολ, ενώ 7 πρόσθεσε ο Κάβτσιτς.

Φερεντσβάρος: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, Μπορμπέλι.

Ολυμπιακός: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος, Σμόκοτ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μείωσε σε 3-2 στους τελικούς η Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
29/04 @ 23:55

Μείωσε σε 3-2 στους τελικούς η Sabbianco Ανόρθωση

Ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο η Sabbianco Ανόρθωση επικράτησε εντός έδρας με 35-27 του Παρνασσού και μείωσε σε 3-2 τη σειρά στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ.

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό-ThemaSports
13/04 @ 22:30

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό

Για δεύτερη σερί χρονιά Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας, κερδίζοντας στα ημιτελικά του 40ου Final-4 τον Προοδευτικό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

Ο Παρνασσός κέρδισε το ντέρμπι με την Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
23/03 @ 22:43

Ο Παρνασσός κέρδισε το ντέρμπι με την Sabbianco Ανόρθωση

Μια αγωνιστική πριν τα play offs ο Παρνασσός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, κερδίζοντας 29-27 τη Sabbianco Ανόρθωση, εκτός έδρας.

Ολυμπιακός - Κρκα 31-26: Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυριαρχικοί και έκαναν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup-ThemaSports
23/03 @ 22:29

Ολυμπιακός - Κρκα 31-26: Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυριαρχικοί και έκαναν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα κέρδισε με 30-26 την Κρκα στο κλειστό της Ηλιούπολης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του EHF European Cup.

Κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσού-ThemaSports
22/03 @ 10:21

Κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσού

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός συναντιόνται για τέταρτη φορά στην τρέχουσα περίοδο, με έπαθλο την πρωτιά στη β’ φάση του πρωταθλήματος και το προβάδισμα ενόψει των μαχών για κατάκτηση του τίτλου στη συνέχεια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ