Αυτός ήταν ο MVP!
O κύριος που βλέπεται δεξιά στην φωτογραφία, ο Κροάτης εξτρέμ Μίσλαβ Όρσιτς ήταν ο κορυφαίος της Πάφου στην ψεσινή αναμέτρηση με την Μονακό, όπου οι πρωταθλητές Κύπρου, κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Σούνιτς.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Ανόρθωση το οικονομικό κομμάτι ταλαιπωρεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Παίκτες αποχωρούν με συμφωνία για διακανονισμό, άλλοι θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και ακολούθως θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα κάνουν προσφυγή στην ΦΙΦΑ.
Στην Μεγάλη Κυρία στόχος είναι να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επιβάρυνση που θα φέρει σε κίνδυνο το σωματείο καθώς μετά την παραίτηση του τωρινού διοικητικού συμβουλίου χρειάζεται να βρεθούν οι λύσεις έτσι ώστε να μην γίνουν ανυπόφορα τα πράγματα.
Η ομάδα χρειάζεται όχι έναν αλλά πολλούς αιμοδότες και ηγέτες αυτή την στιγμή για να μπορέσει να κάνει καλύτερη την επόμενη μέρα.