Χάος από την κακοκαιρία: Παιδί εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι 4ου ορόφου - 357 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Κύπρο.




Στην Ανόρθωση το οικονομικό κομμάτι ταλαιπωρεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Παίκτες αποχωρούν με συμφωνία για διακανονισμό, άλλοι θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και ακολούθως θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα κάνουν προσφυγή στην ΦΙΦΑ.
Στην Μεγάλη Κυρία στόχος είναι να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επιβάρυνση που θα φέρει σε κίνδυνο το σωματείο καθώς μετά την παραίτηση του τωρινού διοικητικού συμβουλίου χρειάζεται να βρεθούν οι λύσεις έτσι ώστε να μην γίνουν ανυπόφορα τα πράγματα.
Η ομάδα χρειάζεται όχι έναν αλλά πολλούς αιμοδότες και ηγέτες αυτή την στιγμή για να μπορέσει να κάνει καλύτερη την επόμενη μέρα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις