Η Ίντερ έχει φτιάξει ένα τρομερό ρόστερ και φαίνεται πως η Ρεάλ και η Παρί ενδιαφέρονται για δύο παίκτες της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ίντερ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα τρομερό ρόστερ, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα στα μεταγραφικά παζάρι. Οι «Νερατζούρι» έχουν… αγκαλιάσει τη Serie A και φαίνεται πως αρκετοί παίκτες του ιταλικού συλλόγου βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Σύμφωνα με τη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται έντονα για τους Αλεσάντρο Μπαστόνι και Μάρκους Τουράμ. Όμως, η Ίντερ δεν πρόκειται να τους παραχωρήσει φθηνά, αφού το δημοσίευμα αναφέρει πως δε θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από 80 εκατομμύρια ευρώ για τον κάθε παίκτη.
H «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αμυντικό αλλά έχει στη λίστα της και τον Τουράμ, ενώ για τους Γάλλους ισχύει το ανάποδο. Ο Κάρλο Αντσελότι «καίγεται» για την απόκτηση ενός αμυντικού και ο Μπαστόνι φαίνεται πως είναι η πρώτη του επιλογή. Την ίδια στιγμή, ο Τουράμ είναι ψηλά στη λίστα του, στην περίπτωση που τελικά ο Μπαπέ δε θα υπογράψει με τη Ρεάλ.
Η Ίντερ αναμένεται να δεχθεί προτάσεις για τους παίκτες της
Ταυτόχρονα, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Μάρκο Τουράμ ώστε να βελτιώσει και άλλο την επιθετική της γραμμή και να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του Γάλλου αστέρα. Ακόμη, παρακολουθεί την περίπτωση του Αλεσάντρο Μπαστόνι, τον οποίο σημειώνεται πως μέχρι πρόσφατα ήθελε και η Μάντσεστερ Σίτι αλλά η απόκτηση του Γιόσκο Γκβαρντιόλ φαίνεται πως έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο.
Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της και το μεταγραφικό παράθυρο σε λίγους μήνες να ανοίγει, το μόνο σίγουρο είναι πως οι φήμες θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Έτσι, μένει να φανεί αν όντως η Ίντερ θα λάβει προτάσεις για αυτούς τους δύο παίκτες και φυσικά το αν θα τις δεχτεί ή αν θα προτιμήσει να διατηρήσει τα βασικά μέλη του ρόστερ της.
Sportsking.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS