Η Ίντερ έχει φτιάξει ένα τρομερό ρόστερ και φαίνεται πως η Ρεάλ και η Παρί ενδιαφέρονται για δύο παίκτες της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ίντερ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα τρομερό ρόστερ, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα στα μεταγραφικά παζάρι. Οι «Νερατζούρι» έχουν… αγκαλιάσει τη Serie A και φαίνεται πως αρκετοί παίκτες του ιταλικού συλλόγου βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με τη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται έντονα για τους Αλεσάντρο Μπαστόνι και Μάρκους Τουράμ. Όμως, η Ίντερ δεν πρόκειται να τους παραχωρήσει φθηνά, αφού το δημοσίευμα αναφέρει πως δε θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από 80 εκατομμύρια ευρώ για τον κάθε παίκτη.

H «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αμυντικό αλλά έχει στη λίστα της και τον Τουράμ, ενώ για τους Γάλλους ισχύει το ανάποδο. Ο Κάρλο Αντσελότι «καίγεται» για την απόκτηση ενός αμυντικού και ο Μπαστόνι φαίνεται πως είναι η πρώτη του επιλογή. Την ίδια στιγμή, ο Τουράμ είναι ψηλά στη λίστα του, στην περίπτωση που τελικά ο Μπαπέ δε θα υπογράψει με τη Ρεάλ.

Η Ίντερ αναμένεται να δεχθεί προτάσεις για τους παίκτες της

Ταυτόχρονα, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Μάρκο Τουράμ ώστε να βελτιώσει και άλλο την επιθετική της γραμμή και να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του Γάλλου αστέρα. Ακόμη, παρακολουθεί την περίπτωση του Αλεσάντρο Μπαστόνι, τον οποίο σημειώνεται πως μέχρι πρόσφατα ήθελε και η Μάντσεστερ Σίτι αλλά η απόκτηση του Γιόσκο Γκβαρντιόλ φαίνεται πως έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο.

Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της και το μεταγραφικό παράθυρο σε λίγους μήνες να ανοίγει, το μόνο σίγουρο είναι πως οι φήμες θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Έτσι, μένει να φανεί αν όντως η Ίντερ θα λάβει προτάσεις για αυτούς τους δύο παίκτες και φυσικά το αν θα τις δεχτεί ή αν θα προτιμήσει να διατηρήσει τα βασικά μέλη του ρόστερ της.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;-ThemaSports
02/05 @ 23:04

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!-ThemaSports
02/05 @ 19:42

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!

Η υποψηφιότητα του Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της Νάπολι έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ