Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσα δήλωσε:

Για τις ανανεώσεις των Ντουρμισάι και Φερνάντεζ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο όσο αφορά τις συζητήσεις μας. Προβλέπω πως θα ολοκληρωθούν όλα όπως τα έχουμε προβλέψει. Με την επισημοποίηση της συνεργασίας μας, θα αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία καθώς θα παραμείνουν στο ρόστερ δυο πολύ καλοί παίκτες και θα παραμείνει ο βασικός κορμός».

Για το πρόβλημα που έλυσε η ομάδα: «Από την προπέρσινη περίοδο κρατήσαμε τους βασικούς μας ποδοσφαιριστές και αυτό έφερε αποτελέσματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια αδυναμία να κρατήσουμε τον βασικό κορμό μας. Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί τα τελευταία χρόνια».

Για τους Ντιαγκιτέ και Ντάτκοβιτς: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του προπονητή. Δεν θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη».

Αν η περίπτωση του Νίκου Μελίσσα ήταν η πιο δύσκολη: «Ήταν η πιο δύσκολη μέχρι την επόμενη (σ.σ γέλια). Η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες».

Για τον σημερινό αγώνα με τη Δόξα: «Θα ταξιδέψουμε για τελευταία φορά στην Περιστερώνα. Στόχος είναι η νίκη. Εκτός θα είναι οι Σπυριδάκης και Σεργίδης. Στόχος το τρίποντο, άσχετα αν δεν έχουμε οποιοδήποτε βαθμολογικό κίνητρο».

Για το γκαλά dinner: «Στις 9 Μαΐου διοργανώνουμε ένα γκαλά dinner. Προφανώς θα είναι για την οικονομική στήριξη της ομάδας, αλλά  να φέρουμε και κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα. Δεν είναι κατ’ ανάγκη το οικονομικό, αλλά βοήθεια στην καθημερινότητα της ομάδας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα-ThemaSports
02/05 @ 10:40

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα

Σημαντική εξέλιξη στους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
30/04 @ 13:38

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα

Παρελθόν από την Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο προπονητής Κ-19 της ομάδας Μάριος Χριστοδούλου. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»-ThemaSports
27/04 @ 21:14

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

15ΧΡΟΝΟΣ!-ThemaSports
27/04 @ 21:05

15ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Ανδρέας Μαυρουδής (28/06/2008) ντεμπούταρε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας δύο μήνες προτού γίνει 16 ετών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ