Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όσα δήλωσε:
Για τις ανανεώσεις των Ντουρμισάι και Φερνάντεζ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο όσο αφορά τις συζητήσεις μας. Προβλέπω πως θα ολοκληρωθούν όλα όπως τα έχουμε προβλέψει. Με την επισημοποίηση της συνεργασίας μας, θα αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία καθώς θα παραμείνουν στο ρόστερ δυο πολύ καλοί παίκτες και θα παραμείνει ο βασικός κορμός».
Για το πρόβλημα που έλυσε η ομάδα: «Από την προπέρσινη περίοδο κρατήσαμε τους βασικούς μας ποδοσφαιριστές και αυτό έφερε αποτελέσματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια αδυναμία να κρατήσουμε τον βασικό κορμό μας. Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί τα τελευταία χρόνια».
Για τους Ντιαγκιτέ και Ντάτκοβιτς: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του προπονητή. Δεν θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη».
Αν η περίπτωση του Νίκου Μελίσσα ήταν η πιο δύσκολη: «Ήταν η πιο δύσκολη μέχρι την επόμενη (σ.σ γέλια). Η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες».
Για τον σημερινό αγώνα με τη Δόξα: «Θα ταξιδέψουμε για τελευταία φορά στην Περιστερώνα. Στόχος είναι η νίκη. Εκτός θα είναι οι Σπυριδάκης και Σεργίδης. Στόχος το τρίποντο, άσχετα αν δεν έχουμε οποιοδήποτε βαθμολογικό κίνητρο».
Για το γκαλά dinner: «Στις 9 Μαΐου διοργανώνουμε ένα γκαλά dinner. Προφανώς θα είναι για την οικονομική στήριξη της ομάδας, αλλά να φέρουμε και κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα. Δεν είναι κατ’ ανάγκη το οικονομικό, αλλά βοήθεια στην καθημερινότητα της ομάδας».
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 12:33
Ανάρτηση από την Νέα Σαλαμίνα για την μέρα του παιδιού
29/05 @ 15:30
Σημαντική ανακοίνωση από την Νέα Σαλαμίνα για την επιστροφή Ανδρέα Ιωαννίδη στην ομάδα
28/05 @ 12:32
Η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της με Λαρκου και Σάββα να είναι στο προσκήνιο
28/05 @ 11:13
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ
27/05 @ 14:32
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για την αποχώρηση του Σίμου Ταραπουλούζη, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ομόνοια.
27/05 @ 13:27
Η ανακοίνωση.
BEST OF THEMASPORTS