Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης στον Super Sport FM.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
Για τον αποκλεισμό από την Ομόνοια: «Το να χάνεις στην έδρα σου με 3-0 το έργο γίνεται πολύ δύσκολο στον επαναληπτικό. Είχα πει πως οι πιθανότητες μας ήταν ελάχιστες. Δεν μπορώ να πω πως ήταν άσχημη η εμφάνιση μας. Ήμασταν καλοί αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Πιστεύω πως αν είχαμε σκοράρει, θα είχαμε κάποιες πιθανότητές να κυνηγήσουμε περισσότερα γκολ. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν σχεδόν απαγορευτικό για να βρεθούμε εμείς στον τελικό. Η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή που ικανοποίησε».
Τι στοιχίζει στην ομάδα: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η ουσία και αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε πετύχει 1 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Δημιουργούμε φάσεις και νομίζω αυτό θα σπάσει κάπου. Η ομάδα αγωνίζεται από τον περασμένο Ιούλιο με τις ίδιες ψηλές εντάσεις. Κάπου έρχεται και η κούραση, αλλά η ομάδα βρίσκει ξανά τον ρυθμό της».
Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω φυσιολογικό είναι πάντα το φαβορί να έχει την πίεση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρώτος και αγωνίζεται στην έδρα του. Νομίζω κάποτε αυτό δίνει περισσότερο άγχος στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Το ίδιο έγινε και με την Ανόρθωση, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα η πίεση είναι στον ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα πάμε και θα αγωνιστούμε, όπως αγωνιζόμαστε πάντα .Αγωνιστήκαμε στο Άιμπροξ με την Ρέιντζερς με περισσότερο κόσμο και δεν χάσαμε».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι ο τραυματίας ο Στρούκσι. Γιαγκό και Καζού είναι τιμωρημένοι. Περιμένουμε να δούμε σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό, αν θα μπορέσουν Σουμάνσκι και Σάβο να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Αυτοί οι δύο είναι αμφίβολοι. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Αν καταφέρουν να κάνουν φουλ ρυθμούς προπονήσεων σήμερα και αύριο, θα είναι στη διάθεση του προπονητή».
Ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας θα δώσει απόψε (19:45) στην «Αρένα» η ΑΕΚ, αφού θα υποδεχθεί στην Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 11:15
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
04/11 @ 13:15
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
31/10 @ 19:21
Βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα και κάτι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
31/10 @ 21:11
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Άρης-Ακρίτας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
31/10 @ 21:44
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Άρτσιομ Ρατζκόφ μετά το ματς με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική.
31/10 @ 18:54
Σε ρυθμούς Halloween μια μικρή φίλαθλος στον αγώνα Άρης-Ακρίτα στο στάδιο Αλφαμέγα.
BEST OF THEMASPORTS