Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Γιατι αποφασίστηκε να φύγει ο προπονητής της ομάδας: «Ήταν μια απόφαση αι των δύο πλευρών και ο ίδιος προπονητής και η πλευρά μας πρόσφεραν αντίστοιχα ο ένας στον άλλον. Όπως δήλωσε ο Μαρίνος έχει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό πιο γρήγορα. Πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει ο προπονητής. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, δουλευταράς και το μέλλον του ανήκει. Πήρε και έδωσε από τον Εθνικό και είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία της ομάδας. Συμβαίνουν αυτά. Η πόρτα δεν έχει κλείσει για τον Μαρίνο και είναι πάντα ανοιχτή. Ο καθένας βλέπει το δικό του καλό, ο προπονητής το είδε και η ομάδα πρέπει να το δει τώρα».

Η επόμενη μέρα στον Εθνικό: «Για τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ο Πογιατζής με τον Τζιούρεφ και όσο αφορά τον προγραμματισμό υπάρχει ο Τεχνικός Διευθυντής ο Απόστολος Μακρίδης, συζητάμε με τους ποδοσφαιριστές για να ανανεωθούν. 

Για τον Καμπρέρα: «Στην περίπτωση του Καμπρέρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ρήτρα για την αγορά του. Στόχος είναι να τον αγοράσουμε. Έχει δείξει πάρα πολλά. Του παρέχουμε τα πάντα. Όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Πολλοί θα ήθελαν να αγωνίζονται στον Εθνικό. Είναι δύσκολη περίπτωση και θα γίνουν όλες οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα». 

Για τα γκολ του Μάριου Ηλία και Καμπρέρα:  «Δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν πετύχει 16 τέρματα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Τα μισά τέρματα της ομάδας τα έχουν σκοράρει αυτοί. Δείχνουν και την ποιότητα τους. Από τα 60, τα 32 τα έχουν πετύχει μαζί».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι. Το χειρίζονται και επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσουμε».

Για τον Ντράζιτς: «Είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού και έχουμε το δικαίωμα και το πρώτο λόγο για την ανανέωση».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Ελπίζουμε να έρθει κόσμος και να απολαύσει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ευκαιρία να δούμε παίκτες για τη νέα σεζόν»-ThemaSports
27/04 @ 21:12

«Ευκαιρία να δούμε παίκτες για τη νέα σεζόν»

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας Μπόρτζιε Τζιούρεφ μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Μέχρι και bullying δέχθηκα για τον Καμπρέρα - Αν δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του Μάριου Ηλία, τι να πω»-ThemaSports
24/04 @ 13:11

«Μέχρι και bullying δέχθηκα για τον Καμπρέρα - Αν δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του Μάριου Ηλία, τι να πω»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης, την επομένη του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα που έληξε ισόπαλος 3-3.

«Γι’ αυτό θεωρώ το αποτέλεσμα επιτυχία για μας...»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Γι’ αυτό θεωρώ το αποτέλεσμα επιτυχία για μας...»

Oι δηλώσεις του Μπόρτζε Τζούρεφ Μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα (3-3) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι έντεκα του Μπόρτζε Τζούρεφ για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
23/04 @ 15:48

Οι έντεκα του Μπόρτζε Τζούρεφ για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο υπηρεσιακός προπονητής του Εθνικού Άχνας, Μπόρτζε Τζούρεφ, για το σημερινό (17:00) ματς στο Δασάκι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 11η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

ΤΖΟΥΡΕΦ: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι αν δεν δίνουν το 100%, δεν θα έρχονται νίκες»-ThemaSports
19/04 @ 21:17

ΤΖΟΥΡΕΦ: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι αν δεν δίνουν το 100%, δεν θα έρχονται νίκες»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, Μπόρτζε Τζούρεβ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο.

Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Σατσιά ο Εθνικός-ThemaSports
18/04 @ 21:37

Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Σατσιά ο Εθνικός

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας, ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κύπριο προπονητή, Μαρίνο Σατσιά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ