Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Ληγκ, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Έπιασε τρία πέναλτι στην… ρωσική ρουλέτα, βάζοντας την υπογραφή του, στην τεράστια επιτυχία των ερυθρολεύκων μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Αξιοσημείωτο, ότι ο… περπατημένος Ισπανός τεχνικός Μεντιλίμπαρ, αποφάσισε τις τελευταίες εβδομάδες, να βάζει τον 21χρονο Ελλαδίτη κίπερ, αφήγοντας στην απ’ έξω τον 34χρονο Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πάλι καλά που ο Τζολάκης δεν… βρέθηκε στις περιοχές μας, επειδή μερικοί προπονητές, ενδεχομένως να μας έλεγαν «χρειάζεται ακόμα χρόνο, για να βγάλει δόντια».

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανόρθωση: Κάλεσμα στον κόσμο της για την εκδήλωση της 4ης Αυγούστου - «Αφιερωμένη στην ιστορία και το μέλλον του συλλόγου μας»

Ανόρθωση: Κάλεσμα στον κόσμο της για την εκδήλωση της 4ης Αυγούστου - «Αφιερωμένη στην ιστορία και το μέλλον του συλλόγου μας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της για να δώσει βροντερό παρών στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

BEST OF THEMASPORTS