Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Ληγκ, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Έπιασε τρία πέναλτι στην… ρωσική ρουλέτα, βάζοντας την υπογραφή του, στην τεράστια επιτυχία των ερυθρολεύκων μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Αξιοσημείωτο, ότι ο… περπατημένος Ισπανός τεχνικός Μεντιλίμπαρ, αποφάσισε τις τελευταίες εβδομάδες, να βάζει τον 21χρονο Ελλαδίτη κίπερ, αφήγοντας στην απ’ έξω τον 34χρονο Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πάλι καλά που ο Τζολάκης δεν… βρέθηκε στις περιοχές μας, επειδή μερικοί προπονητές, ενδεχομένως να μας έλεγαν «χρειάζεται ακόμα χρόνο, για να βγάλει δόντια».

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη και καλύτερη η Αγγλία, στα νοκ άουτ Κροατία και Γκάνα - Σκόρερ ο Λουκάσεν! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Πρώτη και καλύτερη η Αγγλία, στα νοκ άουτ Κροατία και Γκάνα - Σκόρερ ο Λουκάσεν! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Η Αγγλία έκανε το… χρέος της απέναντι στον Παναμά, επικρατώντας 2-0 με κορυφαίο τον Μπέλιγχαμ και ιστορικό τον Κέιν. Την ακολούθησε η Κροατία με το δύσκολο 2-1 επί της Γκάνας (που βγήκε 3η).