Έπιασε ήδη την περσινή του επίδοση ο Σεμέδο! Εντυπωσιακό limit up...
Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν (2025-2026), είναι αδιαμφισβήτητα ο Γουίλι Σεμέδο!



Ακολουθήστε μας στο Google news
Κανένα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δεν υπάρχει από τους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία, όπως ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ). Συνεπώς φαίνεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση κλείνει οριστικά.
Η ενημέρωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει:
«Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.
Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ό,τι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA».
Πηγή: sport-fm.gr