Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport με αφορμή τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την πρόκριση: «Σίγουρα είναι μεγάλο γεγονός για εμάς. Για πρώτη φορά να βρεθούμε σε ένα τελικό. Νομίζω είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Παρόλο που ψες το διασκεδάσαμε, η επόμενη μέρα μας βρίσκει να ετοιμαζόμαστε για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι και μια ένδειξη ευγνωμοσύνης μετά την πρόκρισης τον τελικό. Οι παίκτες να πάρουν το χειροκρότημα και θα βραβευθεί ο Ζάιρο για τις 100 του συμμετοχές».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπολογίζονται Ικόκο και Μελούσο. Ο Τουμάσι ενιαίε εντελώς καλά και θα είναι στην αποστολή».

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και τις πιθανότητες για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος: «Υπάρχουν πιθανότητες. Δυστυχώς θα πρέπει να βασιστούμε σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν το κάναμε και είναι λυπητερό. Στα 4 παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ που είμασταν και στα 4 ελαφρώς καλύτεροι, έδειξε το ΑΠΟΕΛ ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα και πήρε το ζητούμενο. Ο ΑΠΟΕΛ είχε 6-7 ευκαιρίες σε αυτά τα 4 παιχνίδια».

Για τον τελικό: «Το λέμε συνεχώς για την ποιότητα των παικτών. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα στους αγώνες μας. Ο τελικός είναι τελικός και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μπορεί η Ομόνοια να αγωνίζεται στην δικιά της έδρα αλλά είναι τελικός, είναι μια γιορτή. Όλοι θέλουν να ζήσουν τέτοιες στιγμές. Είναι ευκαιρία και για εμάς, αλλά και για τους παίκτες να γράψουν ιστορία. Θα είναι το πρώτο Κύπελλο και η ιστορία μένει».

Για τους πανηγυρισμούς: «Υπήρξαν πανηγυρισμοί στο τέλος από τους παίκτες. Απλά να πούμε ότι σε ένα γεμάτο Άλφαμεγα, η φιλοξενία από τον Απόλλωνα ήταν εξαιρετικοί. Αυτό σημαίνει και μεγάλη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δυστυχής ή ευτυχώς μια ομάδα περνάει στον τελικό. Είχε στηθεί γιγαντοοθόνη στο Στέλιος Κυριακίδης. Ήταν πέραν από χίλια άτομα. Ήταν συγκινητικό. Έβλεπες μικρά παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους να περιμένουν την αποστολή μετά τα μεσάνυχτα».

Αν πέρασε η καλύτερη ομάδα: «Νομίζω πέρασε η καλύτερη ομάδα. Στον πρώτο αγώνα είμασταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Χθες δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αλλά μετά χάσαμε 2 σπουδαίες φάσεις με τον Ζάιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν κουρασμένος και φαινόταν ότι δεν είχε ρυθμό από τους αγώνες του δευτέρου γκρουπ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μια άτυχη φάση. Βάλαμε τον Απόλλωνα στο ματς και χρειάστηκε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς για να περάσουμε. Τελικά για να βρεθούμε στον τελικό, έπρεπε να μπουν 3 υπέροχα γκολ. Αυτή η ομάδα ότι κάνει, το κάνει με τον δύσκολο τρόπο. Ας είναι έτσι και ας είναι και στον τελικό έτσι».

Αν μίλησε με τον Τάνκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα: «Ξεκίνησα να τον βρίζω την ώρα που πήγε να σουτάρει. Όταν πήγα κάτω στα αποδυτήρια του είπα ότι περιμένουμε πολύ περισσότερα από αυτόν. Δεν είναι μόνο η γυναίκα του που του λέει να σουτάρει, του λέμε και εμείς. Έχει πολύ καλό πόδι. Στην προπόνηση τα κάνει, αλλά δεν μετράνε στην προπόνηση. Θέλουμε να τα κάνει πιο συχνά και στους επίσημους αγώνες».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τάνκοβιτς: «Είμαστε σε συζητήσεις με όλους τους παίκτες. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Η Πάφος είναι ελκυστική για κάθε ποδοσφαιριστή. Προσφέρει τα πάντα. Και στην περίπτωση του Τάνκοβιτς γίνονται συζητήσεις και θα έχουμε νέα».

Για τον Καρσέδο, το θέμα ανανέωσης του και το ξέσπασμα του: «Ισχύει αυτό που είπα και για τους παίκτες. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν όταν θα κάνουμε ταμείο. Να τον εντάξουμε κι αυτόν στην Θύρα 5 (σ.σ γέλια). Δέχθηκε αρκετή πίεση και είναι ανακουφισμένος».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»-ThemaSports
29/04 @ 12:07

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»-ThemaSports
28/04 @ 21:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο-ThemaSports
28/04 @ 18:14

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο

Μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη έκανε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ