Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό: «Τα συγχαρητήρια μας στην Πάφο. Είναι πολύ δύσκολη μέρα. Δύσκολο να αποδεχτείς τον τρόπο που ήρθς ο αποκλεισμός με ένα ασύλληπτο σουτ σε νεκρό χρόνο. Υπάρχει όμως η επόμενη μέρα. Ήταν για να συμβεί. Φτανουμε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για μας. Η χθεσινή παρουσία των φίλων του Απόλλωνα, μας δίνει το έναυσμα για να επιστρέψει ο Απόλλωνας εκεί που πρέπει. Μια ομάδα που θα πρέπει να κερδίζει παιχνίδια σαν το χθεσινό. Η Πάφος είναι πιο ποιοτική ομάδα, είναι φανερό ότι εμείς δεν είχαμε αυτή την ποιότητα».

Αν θεωρεί ότι δίκαια πήρε την πρόκριση η Πάφος: «Είναι θέμα και ποιότητας και τύχης. Η τύχη πάει με τους δυνατούς, η Πάφος έχει και την ποιότητα και κατάφερε να προκριθεί. Ήταν μια... στραβή περίοδος. Δεν είχαμε τον Βαλμπουενά, χάσαμε και χτες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ανταποδίδοντας στον κόσμο»

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο Απόλλωνας: «Είναι πράγματα εύκολα αντιληπτά, ένα φυσιολογικός κύκλος έκλεισε μετά από δέκα χρόνια. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιστρέψουμε».

Για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς Ευρώπη: «Δεν είναι η Ευρώπη ή οι τίτλοι το κριτήριο. Βλέπουμε και τον Άρη, ότι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά έχει καλή ομάδα. Ξέρουμε όλοι τι ήταν και τι έδειξε ο Απόλλωνας φέτος».

Για το αν θα κρατήσουν το βασικό κορμό: «Με το πέρας του πρωταθλήματος θα μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν».

Για τον Ματσίν: «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο».

Το μηνυμά του στον κόσμο: «Είναι η επόμενη μέρα ενός αποκλεισμού, οι πρώτοι που ευθύνονται είναι αυτοί που ηγούνται του συλλόγου. Όλοι ξέρουμε τι ήταν ο φετινός Απόλλωνας και θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση σε Γάλλο στόπερ για να τον φέρει Κύπρο!-ThemaSports
29/05 @ 15:21

Πρόταση σε Γάλλο στόπερ για να τον φέρει Κύπρο!

Πλώρη για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής έβαλε ο Απόλλωνας.

Καλές πιθανότητες να γίνει Λεμεσιανός ο Βούρος!-ThemaSports
29/05 @ 09:15

Καλές πιθανότητες να γίνει Λεμεσιανός ο Βούρος!

Κοντά στους γαλάζιους ο Ελλαδίτης αμυντικός

Απόλλων για το θέμα Βάκη: «Να διατηρηθεί η ενότητα»-ThemaSports
28/05 @ 17:07

Απόλλων για το θέμα Βάκη: «Να διατηρηθεί η ενότητα»

Ανακοίνωση Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού για το θέμα Φοίβου Βάκη.

ΤΣΟΛΑΚΗΣ για ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ - «Ήταν μεγάλη μας τιμή... » (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
27/05 @ 21:34

ΤΣΟΛΑΚΗΣ για ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ - «Ήταν μεγάλη μας τιμή... » (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Άγγελος Τσολάκης ευχαριστεί τον Ματιέ Βαλμπουενά για την παρουσία του στον Απόλλωνα.

ΔΙΨΗΦΙΟΣ-ThemaSports
27/05 @ 17:18

ΔΙΨΗΦΙΟΣ

Διψήφιος αριθμός παικτών έχει ήδη αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και αναμένεται ότι οι γαλάζιοι θα ενισχυθούν με διψήφιο αριθμό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ