Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό: «Τα συγχαρητήρια μας στην Πάφο. Είναι πολύ δύσκολη μέρα. Δύσκολο να αποδεχτείς τον τρόπο που ήρθς ο αποκλεισμός με ένα ασύλληπτο σουτ σε νεκρό χρόνο. Υπάρχει όμως η επόμενη μέρα. Ήταν για να συμβεί. Φτανουμε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για μας. Η χθεσινή παρουσία των φίλων του Απόλλωνα, μας δίνει το έναυσμα για να επιστρέψει ο Απόλλωνας εκεί που πρέπει. Μια ομάδα που θα πρέπει να κερδίζει παιχνίδια σαν το χθεσινό. Η Πάφος είναι πιο ποιοτική ομάδα, είναι φανερό ότι εμείς δεν είχαμε αυτή την ποιότητα».

Αν θεωρεί ότι δίκαια πήρε την πρόκριση η Πάφος: «Είναι θέμα και ποιότητας και τύχης. Η τύχη πάει με τους δυνατούς, η Πάφος έχει και την ποιότητα και κατάφερε να προκριθεί. Ήταν μια... στραβή περίοδος. Δεν είχαμε τον Βαλμπουενά, χάσαμε και χτες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ανταποδίδοντας στον κόσμο»

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο Απόλλωνας: «Είναι πράγματα εύκολα αντιληπτά, ένα φυσιολογικός κύκλος έκλεισε μετά από δέκα χρόνια. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιστρέψουμε».

Για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς Ευρώπη: «Δεν είναι η Ευρώπη ή οι τίτλοι το κριτήριο. Βλέπουμε και τον Άρη, ότι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά έχει καλή ομάδα. Ξέρουμε όλοι τι ήταν και τι έδειξε ο Απόλλωνας φέτος».

Για το αν θα κρατήσουν το βασικό κορμό: «Με το πέρας του πρωταθλήματος θα μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν».

Για τον Ματσίν: «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο».

Το μηνυμά του στον κόσμο: «Είναι η επόμενη μέρα ενός αποκλεισμού, οι πρώτοι που ευθύνονται είναι αυτοί που ηγούνται του συλλόγου. Όλοι ξέρουμε τι ήταν ο φετινός Απόλλωνας και θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου… -ThemaSports
28/04 @ 11:03

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου…

Παρά τα δημοσιεύματα, ότι ο Μάκης Παπαιωάννου, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν, εμείς μαθαίνουμε άλλα…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ