Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανάρτηση:
Σύμφωνα με τα στοιχεία καταμέτρησης εισιτηρίων (πλήρης καταμέτρηση παρουσίας φιλάθλων στις κερκίδες), ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φέτος έχει καταγράψει 143,389 εισιτήρια, σε 16 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Είναι δηλαδή έτοιμος να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ και με δύο εντός έδρας αγώνες να απομένουν, μπορεί να σημειώσει μια επίδοση χωρίς προηγούμενο.
Μέχρι στιγμής, η προπώληση έχει αγγίξει τις 12,000 όμως οι δυνατότητες του κόσμου μας είναι πολύ μεγαλύτερες.
Η επόμενη αναμέτρηση, απέναντι στον Άρη είναι για την ομάδα μας, ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς. Για αυτό και κάθε ΑΠΟΕΛίστας επιβάλλεται, να δώσει το παρών του.
Ας δείξουμε όλοι μαζί, πόσο πολύ θέλουμε, το 29ο.
#APOELFC #monoAPOEL
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 21:01
Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει αρκετές κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας περιόδου και μπροστάρης είναι ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία
04/07 @ 12:39
Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα ο Μάγιερ.
04/07 @ 09:06
Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!
03/07 @ 15:16
Αναφορά στον Πάμπλο Γκαρσία και τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο, Αντώνη Τσιράκη.
02/07 @ 08:57
Στο μπλοκάκι του Ουρουγουανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.
01/07 @ 22:35
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ντυμένοι στα πορτοκαλί αποχαιρέτησαν τον Χαράλαμπο Κωμοδρόμου που έφυγε από την ζωή.
BEST OF THEMASPORTS