Με τρεις συνεχόμενες νίκες, η Σαουθάμπτον πλησίασε τις Ίπσουιτς, Λέστερ και Λιντς και ελπίζει βάσιμα σε άνοδο στην Premier League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μάχη για την απευθείας άνοδο από την Championship στην Premier League έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο απ' όσο περίμενε κανείς, καθώς την ώρα που Ίπσουιτς, Λέστερ και Λιντς πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα, η Σαουθάμπτον εκμεταλλευόταν το αρνητικό τους σερί για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής!

Βλέπετε, οι «άγιοι» επικράτησαν χθες 3-0 της Πρέστον σε εξ αναβολής αναμέτρηση και έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να φτάσουν τους 84 βαθμούς σε 42 ματς.

 



Τρεις περισσότερους έχει η Λιντς, που όμως έχει παίξει 43 φορές, με την πρώτη δυάδα να καταλαμβάνεται από τις Ίπσουιτς (89β. σε 43 ματς) και Λέστερ (88β. σε 42 ματς)...

Τέσσερις ομάδες σε ακτίνα πέντε βαθμών, με τις δύο να έχουν να δώσουν ένα ματς ακόμα. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια; Το ματς που χρωστούν Σαουθάμπτον και Λέστερ είναι μεταξύ τους και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των «αλεπούδων» στις 23 Απριλίου!

Με λίγα λόγια, περιμένουμε ασύλληπτο θρίλερ τις επόμενες εβδομάδες, με μονάχα δύο εκ των εμπλεκόμενων να δύνανται να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στα σαλόνια - την ώρα που οι δύο που θα μείνουν εκτός νυμφώνος, θα πρέπει να μπουν στα ζόρικα playoffs, μαζί με δύο εκ των Γουέστ Μπρομ, Νόριτς και Χαλ.

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπολόνια: Συγκίνησε ο Ορσολίνι πανηγυρίζοντας δακρυσμένος αγκαλιά με την γιαγιά του-ThemaSports
30/04 @ 23:22

Μπολόνια: Συγκίνησε ο Ορσολίνι πανηγυρίζοντας δακρυσμένος αγκαλιά με την γιαγιά του

Η Μπολόνια κλείδωσε την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 22 χρόνια και ο Ρικάρντο Ορσολίνι δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, πανηγυρίζοντας εμφανώς συγκινημένος αγκαλιά με τη γιαγιά του.

Μετά την Premier League ο Χάαλαντ είναι έτοιμος να κατακτήσει και τις αρένες του «Clash of Clans»!-ThemaSports
30/04 @ 22:44

Μετά την Premier League ο Χάαλαντ είναι έτοιμος να κατακτήσει και τις αρένες του «Clash of Clans»!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε το πρώτο φυσικό πρόσωπο που γίνεται χαρακτήρας στο πασίγνωστο παιχνίδι για κινητά, «Clash of Clans»!

Ανανεώνει με την Άρσεναλ ο Ζορζίνιο-ThemaSports
30/04 @ 22:25

Ανανεώνει με την Άρσεναλ ο Ζορζίνιο

Νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ αναμένεται να υπογράψει ο πολύπειρος χαφ, Ζορζίνιο σύμφωνα με την Athletic.

Η «εκδίκηση» της δεκαετίας: Πέταξε πάνω από το γήπεδο της πρώην ομάδας του, πικάροντάς την για τον… υποβιβασμό!-ThemaSports
30/04 @ 20:50

Η «εκδίκηση» της δεκαετίας: Πέταξε πάνω από το γήπεδο της πρώην ομάδας του, πικάροντάς την για τον… υποβιβασμό!

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η «τρέλα» ενός θιγμένου ποδοσφαιριστή απέναντι στην παλιά του ομάδα; Αρκετά μακριά και… ψηλά, όπως διαπίστωσε με πικρία η Πορτ Βέιλ το περασμένο Σάββατο (27/04).

«Άρσεναλ, βασίλισσα των στατικών φάσεων!»: Το «κλειδί» της Σίτι και η... ευθεία γραμμή στο γκολ κόντρα στην Τότεναμ! -ThemaSports
30/04 @ 20:31

«Άρσεναλ, βασίλισσα των στατικών φάσεων!»: Το «κλειδί» της Σίτι και η... ευθεία γραμμή στο γκολ κόντρα στην Τότεναμ!

Η Άρσεναλ έχει βρει την… υγειά της από τις στημένες φάσεις, οι οποίες τείνουν να γίνουν, εάν δεν έχουν ήδη γίνει, η σπεσιαλιτέ της. Καμία ομάδα δεν φαίνεται ικανή να της βάλει «στοπ».

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του! -ThemaSports
30/04 @ 18:03

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του!

Το ευρωπαϊκό Clasico είναι και πάλι εδώ! Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται ξανά αντιμέτωπες (30/4, 22:00) και το BN Sports σας θυμίζει πέντε μοναδικές στιγμές που μας έχουν «χαρίσει» οι δύο ομάδες, στους μεταξύ τους αγώνες!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ