Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Δεν χάσαμε σήμερα την πρόκριση, την χάσαμε στη Λεμεσό. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας μου απόψε, δεν είναι εύκολο να βρούμε γκολ, φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις, αλλά μας λείπει η λεπτομέρεια. Δώσαμε πολλά ως ομάδα φέτος, ανεβάσαμε τις προσδοκίες με όλα όσα πετύχαμε, αλλά παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα και όταν φώναζε ο κόσμος της σηκωνόταν η τρίχα μας. Αυτό θέλουμε και εμείς, είμαστε ακόμα μικρή ομάδα και αυτός είναι ένας τομέας που θέλουμε να μεγαλώσουμε. Μας έλειπαν και παίκτες-κλειδιά, Στρούτσκι, Σαβό. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί ο Άρης να αλλάξει την εικόνα του και να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Πρέπει να αλλάξει ο προπονητής (σ.σ. το είπε χαριτολογώντας). Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Δεν τα παρατάμε, χρειαζόμαστε σίγουρα φρέσκο αίμα από τη νέα σεζόν για να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερο βάθος στο ρόστερ μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που τους έχω γιατί είναι εξελίξιμοι, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη και η απειρία τους. Ήταν και τα παιχνίδια της Ευρώπης, δεν ήρθε η καταστροφή. Δεν τα παρατάμε, είχαμε ένα σκορ από το πρώτο παιχνίδι, προσπαθήσαμε απόψε και δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία παιχνίδια που έμειναν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»-ThemaSports
29/04 @ 14:50

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, «στάθηκε» στο ισόπαλο παιχνίδι με την Πάφο και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Να κάνει το καθήκον του και να περιμένει-ThemaSports
29/04 @ 14:00

Να κάνει το καθήκον του και να περιμένει

Ο Άρης παρέμεινε τέταρτος αλλά κόντρα στην Ανόρθωση θέλει να σφραγίσει την θέση και να περιμένει την Ομόνοια

«Είχαμε μια καταστροφική φάση στα πλέι-οφ - O Άρης θα είναι εκεί να πρωταγωνιστεί την επόμενη σεζόν»-ThemaSports
29/04 @ 12:13

«Είχαμε μια καταστροφική φάση στα πλέι-οφ - O Άρης θα είναι εκεί να πρωταγωνιστεί την επόμενη σεζόν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

«Ξέσπασμα» Σπιλέφσκι - Ζήτησε σεβασμό για εκείνον και την ομάδα του-ThemaSports
28/04 @ 21:49

«Ξέσπασμα» Σπιλέφσκι - Ζήτησε σεβασμό για εκείνον και την ομάδα του

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι, είχε ένα... μίνι «ξέσπασμα», τονίζοντας ότι του αρέσει η Κύπρος και τη σέβεται και πως θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν, αλλά ζήτησε σεβασμό γι' αυτόν και την ομάδα του...

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «ΟΙ παίκτες μου είναι πολεμιστές - Όποτε παίζουν μαζί μας, τρέχουν σαν άλογα»-ThemaSports
28/04 @ 21:20

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «ΟΙ παίκτες μου είναι πολεμιστές - Όποτε παίζουν μαζί μας, τρέχουν σαν άλογα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος FC, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ