Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, ήταν σημαντικό να κάνουμε καλή διαχείριση. Το τελευταίο διάστημα είχαμε απώλειες παικτών όπως ο Φαμπιάνο, ο Λανγκ, τραυματίστηκε ο Κασάμα, ο Μπεζούς. Ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν, Τρίτο συνεχόμενο με τον Άρη που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι και είπα στα παιδιά ότι ξεκινάμε σαν να είναι 0-0 από το πρώτο ματς. Στην ευκαιρία με τον Κακουλλή μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε με δύο φορ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει πάντα να έχουμε τη νοοτροπία για να κερδίσουμε. Δείξαμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Ο τελικός είναι σε ένα μήνα. Έχουμε περιθώριο να τον σκεφτούμε. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι την Κυριακή. Εκεί είναι ένας τελικός. Όσοι θα πάνε και θα έχουν αρκετά καύσιμα στο ντεπόζιτο για να ανταποκριθούν».

Για την απουσία Κουλιμπαλί στο ματς με την ΑΕΚ και τη χημεία του με τον Νικόλα Παναγιώτου: «Από την στιγμή που υπάρχουν οι κάρτες, είναι κάτι που κάποτε θα γίνει. Σίγουρα είχαν βρει κάποια χημεία. Υπάρχει το πλάνο, ήδη το έχω σκεφτεί. Όσοι μπουν, θα μπουν αποφασισμένοι. Θα κάνουμε μια καλή αποφόρτιση ενόψει της Κυριακής. Σημαντικοί παίκτες έλειψαν από τα τελευταία παιχνίδια, όμως η ομάδα ήταν όπως έπρεπε».

Για το ότι ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο και η ομάδα διεκδικεί κύπελλο και πρωτάθλημα: «Πριν δύο μήνες κανείς δεν θα το πίστευε. Έπαιξε ρόλο η νίκη με τον Άρη όταν πήγα στη Λεμεσό. Εκεί γύρισε ο διακόπτης. Τα παιδιά το πιστέψανε. Μετά, παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση. Πίστεψε και ο κόσμος που δίνει μεγάλη ώθηση. Μερικές φορές τους αγχώνει και λίγο παραπάνω, όμως όταν παίζεις στην Ομόνοια είναι αναμενόμενο. Παιχνίδι με παιχνίδι φαινόταν ότι οι στόχοι είναι κοντά. Με την απόδοση μας δείξαμε να δικαιώνουμε τις προσδοκίες. Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Φτάσαμε στον τελικό κυπέλλου, έχουμε τρεις τελικούς ακόμα στο πρωτάθλημα και την Κυριακή είναι ο μεγάλος τελικός».

Για τους τραυματίες: «Με τους τραυματίες τώρα, ο μόνος που φαίνεται να είναι κοντά σε επανένταξη είναι ο Κασάμα. Ο Φράνσον είχε μία αδιαθεσία, έκανε εμετούς και πρέπει να έπαθε κάποια δηλητηρίαση. Σήμερα δεν ήταν καλύτερα, οπότε δεν ξέρουμε την κατάσταση του ενόψει Κυριακής. Ο Κασάμα λογικά αύριο θα κάνει κάποια κομμάτια με την ομάδα. Αν βγάλει το μεγαλύτερο μέρος χωρίς ενόχληση, την Παρασκευή θα κάνει φουλ πρόγραμμα και θα αποτελέσει μια επιλογή. Ο Λανγκ θα πάρει καιρό. Νομίζω μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος, γιατί είναι ευαίσθητο το σημείο που είχε το κτύπημα. Ο Φαμπιάνο ξεκίνησε τρέξιμο και πιστεύω από βδομάδας θα κάνει κάποια περισσότερα πράγματα. Ο Μπεζούς, για αυτόν τελείωσε η σεζόν και θα πάρει και μήνες από την επόμενη σεζόν. Ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης της ομάδας και με επιθετική σκέψη. Στη διάρκεια δεν ξέρω αν θα φανεί, όμως αυτή την στιγμή προσπαθούμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό. Και με την Ανόρθωση είχαμε καλή συμπεριφορά, γιατί και γκολ βάλαμε και ευκαιρίες δημιουργήσαμε. Αυτοί που είμαστε τώρα θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος».

Για το αν θα του λείψει ο πάγκος τη νέα σεζόν: «Είναι κάτι που όταν δεν το έχεις, τότε θα αντιληφθείς αν σου λείπει ή όχι. Τώρα από την στιγμή που ξεκαθαρίσαμε με τη διοίκηση κάποια πράγματα δεν το σκέφτομαι. Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, θα το συζητήσουμε».

Για την πολύ καλή απόδοση του Ουζόχο: «Ο Φράνσις από τον καιρό που ήμουν στην πρώτη θητεία φαινόταν ένα παιδί που έχει δυνατότητες και προσόντα. Δεν είμαι ειδικός στους τερματοφύλακες για να πω πολλά πράγματα. Αλλά κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω. Για το μηδέν είναι όλη η άμυνα. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται στην αμυντική λειτουργία. Από την στιγμή που δεν είχαμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, έπρεπε η αμυντική λειτουργία και τα εύσημα να πάνε σε όλους τους παίκτες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»-ThemaSports
30/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις δηλώσεις του.

«Ήρθα για τίτλους στην Ομόνοια - Όταν μου είπε ο κ. Ρέικνταλ να παίξω σε αυτή τη θέση....»-ThemaSports
29/04 @ 21:44

«Ήρθα για τίτλους στην Ομόνοια - Όταν μου είπε ο κ. Ρέικνταλ να παίξω σε αυτή τη θέση....»

Δηλώσεις από τον Αμίν Χαμάς στην εκπομπή της Ομόνοιας Total Green. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η παρακάμερα της νίκης στο αιώνιο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:19

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η παρακάμερα της νίκης στο αιώνιο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο με όλα όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που την βρήκε νικήτρια με 1-0, ανέβασε η Ομόνοια.

Total Green με Χαμάς!   -ThemaSports
29/04 @ 15:16

Total Green με Χαμάς!

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπή «Total Green», θα είναι φιλοξενούμενος ο Αμίν Χαμάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ