Πόλυς Χαραλάμπους

Όλα στον αέρα… στην Ανόρθωση, μια εβδομάδα πριν από τη νέα (κρίσιμη) συνέλευση του σωματείου. Το ανακοίνωσαν επισήμως χθες βράδυ από τη διοίκηση, ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου, στο «Άτλας»…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι προφανές, ότι στις πλατιές μάζες των οπαδών της ομάδας, είναι επιφυλακτικοί κατά πόσον θα δώσουν στήριξη στη διοίκηση Αντρέα Σάντη. Με δεδομένο, ότι δεν κατάφερε τους τελευταίους μήνες, να κάμει σωστή διαχείριση της κατάστασης, με αποτέλεσμα η ομάδα να κατρακυλήσει.

Συν το ότι έχει προκύψει αντίδραση… ομάδας παιχτών, για την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών, με την αποστολή προειδοποιητικών επιστολών για προσφυγές. Η προθεσμία που έδωσαν οι παίχτες, όπως πληροφορούμαστε, ήταν η χθεσινή μέρα (16/4), για να εισπράξουν μέρος των δεδουλευμένων τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για προσφυγή. Ενδεχομένως τις επόμενες ώρες, να προκύψουν εξελίξεις.

Ως γνωστό, με τους Γκασαμά και Καστέλ, έχουν γίνει διακανονισμοί, να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, Ο πρώτος αποτελεί παρελθόν, ο Ισπανός συμφώνησε να φύγει με το τέλος της σεζόν.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ