«Καμία πίεση από τον μπαμπά να γίνουμε ποδοσφαιριστές»

«Καμία πίεση από τον μπαμπά να γίνουμε ποδοσφαιριστές»

Ο Άλεξ Σπόλιαριτς, στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας δεν τους… οδήγησε με το ζόρι στο ποδόσφαιρο.

«O πατέρας μου, μας άφησε να επιλέξουμε από μόνοι μας, με ποιο άθλημα θα ασχοληθούμε. Αν και ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν μας είπε ντε και καλά να παίξουμε μπάλα. Εγώ για παράδειγμα, πριν αποφασίσω να γίνω τερματοφύλακας, ασχολήθηκα με το μπάσκετ και με το τένις».

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, μοιράστηκε και το στόρυ κατά την παιδική του ηλικία, πως τελικά αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας.

* Το βίντεο της συνέντευξης του Σπόλιαριτς... 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!