«Καμία πίεση από τον μπαμπά να γίνουμε ποδοσφαιριστές»

«Καμία πίεση από τον μπαμπά να γίνουμε ποδοσφαιριστές»

Ο Άλεξ Σπόλιαριτς, στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας δεν τους… οδήγησε με το ζόρι στο ποδόσφαιρο.

«O πατέρας μου, μας άφησε να επιλέξουμε από μόνοι μας, με ποιο άθλημα θα ασχοληθούμε. Αν και ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν μας είπε ντε και καλά να παίξουμε μπάλα. Εγώ για παράδειγμα, πριν αποφασίσω να γίνω τερματοφύλακας, ασχολήθηκα με το μπάσκετ και με το τένις».

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, μοιράστηκε και το στόρυ κατά την παιδική του ηλικία, πως τελικά αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας.

* Το βίντεο της συνέντευξης του Σπόλιαριτς... 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η «Πύλη προς την Κόλαση» της Σιβηρίας μεγαλώνει και φέρνει στο φως ζώα από την Εποχή των Παγετώνων

Η «Πύλη προς την Κόλαση» της Σιβηρίας μεγαλώνει και φέρνει στο φως ζώα από την Εποχή των Παγετώνων

Ο κρατήρας Batagaika στη Σιβηρία επεκτείνεται λόγω της τήξης του παγετού, αποκαλύπτοντας προϊστορικά ζώα και απελευθερώνοντας χιλιάδες τόνους άνθρακα κάθε χρόνο.