Themasports teamΗ Νιούκαστλ είναι μία από τις ομάδες που ψάχνουν έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν δεν τα πήγε τόσο καλά. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project του αγγλικού συλλόγου. Γι’ αυτό ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, προκειμένου τα δεδομένα να αλλάξουν προς το καλύτερο και όχι να έχουν πάλι μία πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα.
Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ξεκινήσει και είναι πολλά όσον αφορά την επιθετική γραμμή των «καρακαξών». Σύμφωνα με αυτά ο Μπένζαμιν Σέσκο είναι πρώτος και καλύτερος στη λίστα του αγγλικού συλλόγου. Ο νεαρός στράικερ κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λειψίας. Όχι μόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League όπου σημείωσε δύσκολα και θεαματικά γκολ με τη φανέλα των Γερμανών.
Η Νιούκαστλ είναι αυτή που καλοβλέπει την περίπτωση του 20χρονου στράικερ. Όμως, δεν είναι η μόνη από το Νησί που έχει ρίξει εκεί το βλέμμα της. Μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Team Talk» τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Τσέλσι τσεκάρουν την περίπτωσή του αν και για να τον κάνουν δικό τους πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Η Νιούκαστλ θα κάνει μερικές… αλλαγές το καλοκαίρι
Δεν είναι μόνο ο Μπένζαμιν Σέσκο που μπορεί να αλλάξει παραστάσεις το καλοκαίρι που έρχεται και να γίνει παίκτης της Νιούκαστλ. Στο μυαλό των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας παίζει πολύ δυνατά το σενάριο να πουληθεί ο Αλμιρόν. Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα έρθουν πολλά εκατομμύρια λίρες στα ταμεία το συλλόγου, όπου αυτά σε δεύτερη φάση θα δοθούν για την ενίσχυσή του.
Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αλεξάντερ Ίσακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ. Ο Σουηδός φορ δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα των «καρακαξών» και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων είναι ολοένα και περισσότερα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί, όμως και το καλοκαίρι.
Sportsking.gr
Δύο ποιοτικοί επιθετικοί, ο Στεπίνσκι της Ομόνοιας και ο Ντράζιτς του ΑΠΟΕΛ νιώθουν σαν... «ξένο σώμα» στις ομάδες τους, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους, Χένινγκ Μπεργκ και Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/11 @ 13:25
Oι Oasis (Λίαμ και Νοέλ Γκάλαχερ), στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, επιστρέφουν στην Αργεντινή, για την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα από το 2009.
16/11 @ 12:54
Ο Έρικ Καντονά άφησε σαφείς αιχμές προς τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την απογοήτευση του για την πορεία του συλλόγου.
15/11 @ 16:21
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
BEST OF THEMASPORTS