Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ευαγόρα  Πάμπος Χαραλάμπους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον αγώνα της Πάφος FC με τον Απόλλωνα εκτός έδρας: «Καλό μεσημέρι σε όλους. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη για τις δύο ομάδες. Ο κόσμος είναι ένα από τα “όπλα” της ομάδας του Απόλλωνα. Δεν είναι αρκετή η ώθηση για μία πρόκριση σε τελικό. Η Πάφος FC πηγαίνει με “όπλο” την απρόβλεπτη ομάδα της, αλλά και την ποιότητα της. Η πορεία μας έδειξε ότι έχασε κάποιους εύκολους αγώνες και μας προβλημάτισε αρκετά με τα αποτελέσματα. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά κάποια προγνωστικά για τη δοκιμασία, διότι και ο Απόλλωνας είναι απρόβλεπτος. Η Πάφος FC έχει ένα μικρό προβάδισμα, θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και όλα είναι μοιρασμένα. Έχει καλή ομάδα ο Καρσέδο και το έχει αποδείξει αρκετές φορές μέσα στους αγώνες. Είναι ένας αγώνας για τον τελικό και η πρόκληση είναι “μεγάλη” για τους πάντες. Η Πάφος FC δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τον κόσμο του αντιπάλου. Το σύνολο διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία. Θα μετρήσει και κάποιες επιστροφές, νομίζω ότι θα είναι μία δοκιμασία εξαιρετική. Θα προσέξουν και οι δύο τα νότα τους και δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα».

Για την αστάθεια του συνόλου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Ίσως και αδύνατο. Για την ομάδα της Πάφος FC δεν είναι μόνο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θέλει και έναν τίτλο ή παρουσία σε τελικό κυπέλλου. Ο κόσμος έχει έρθει πίσω στο γήπεδο και θα ήθελε να δει την ομάδα τουλάχιστον στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια που έχει “μεγάλο” προβάδισμα κόντρα στον Άρη. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα με τον Απόλλωνα, ας ελπίσουμε ότι θα πάρει την πρόκριση».

Για την παράδοση υπέρ της Πάφου τον τελευταίο καιρό: «Οι παραδόσεις υπάρχουν πάντα και “σπάνε” αρκετές φορές. Η παράδοση δεν παίζει κανένα ρόλο στο συγκεκριμένο ματς. Όποιος “βγάλει” ποιότητα και συνέπεια θα πάρει την πρόκριση. Η τύχη παίζει ρόλο μερικές φορές, όμως η ποιότητα των συνόλων είναι σημαντικότερη. Δεν υποτιμώ τον Απόλλωνα, είναι σπουδαία ομάδα με πολύ κόσμο, ωστόσο, η Πάφος διαθέτει ποιότητα και ευελπιστούμε να βρεθεί σε καλή μέρα. Θεωρώ ότι είναι υψηλότερη η αξία των παικτών της».

Γιατί δεν “έβγαλε” ποιότητα σε πολλούς αγώνες; «Η Πάφος FC έδειξε την ποιότητα της, όμως σε πολλά παιχνίδια δεν διέθετε βάθος, διότι υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί και δεν είχε στον πάγκο το… κάτι παραπάνω. Η ομάδα διαθέτει χρήματα και φοβερές εγκαταστάσεις για άθληση. Το πρωτάθλημα είναι “μαραθώνιος” και χρειάζεται λύσεις ένα σύνολο».

Θα είναι “μεγάλη” αποτυχία εάν η Πάφος FC δεν πάρει τρόπαιο και δεν βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; «Σίγουρα θα είναι αποτυχία εάν δεν τα καταφέρει μία από τις δύο ομάδες. Οι δύο σύλλογοι θεωρώ ότι είναι καλά οικονομικά, θα μπορούσαν να πάρουν όποιον ποδοσφαιριστή θέλουν, άρα εάν δεν περάσουν τουλάχιστον στον τελικό θα είναι αποτυχία. Ο κόσμος της Πάφου το ξέρει αυτό, οι φίλαθλοι “διψούν” για διάκριση και την περιμένουν».

Τι πρέπει να κάνει για να φτάσει σε ένα τρόπαιο: «Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το “αιώνιο” πρόβλημα λύθηκε στην Πάφο FC. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Οι άνθρωποι έχουν κάνει “μεγάλα βήματα” σε όλα τα επίπεδα. Φοβερές οι εγκαταστάσεις της ομάδας. Το καλοκαίρι πρέπει να γίνεται σωστή στελέχωση του ρόστερ, με παίκτες αξίας που μπορούν να δώσουν βάθος και να “κρατήσουν” ψηλά την ποιότητα. Το πρωτάθλημα έχει πολλές δοκιμασίες, άρα οι παίκτες που θα έρχονται από τον πάγκο καλό θα ήταν να δίνουν λύσεις, διότι μπορεί να έρθουν και τραυματισμοί μέσα σε μία σεζόν. Η σταθερότητα θα βοηθήσει, ενώ καλό θα είναι να υπάρχουν και καλές διαιτησίες, διότι τη φετινή περίοδο η ομάδα αδικήθηκε από κάποιες αποφάσεις. Ας έχει το σύνολο την ικανότητα να αλλάζει τους ποδοσφαιριστές για να έρχονται οι επιτυχίες. Αυτό το έκανε η ΑΕΚ και διεκδικεί πρωτάθλημα. Σίγουρα παίζει ρόλος και η έλευση του προπονητή που διαθέτει γνώσεις και μπορεί να κοουτσάρει σωστά το σύνολο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάφος FC: Τα εισιτήρια ενόψει Ομόνοιας-ThemaSports
06/05 @ 16:37

Πάφος FC: Τα εισιτήρια ενόψει Ομόνοιας

Τα εισιτήρια της τελευταίας αγωνιστικής ανακοίνωσε η Πάφος ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια.

Φουλ ομάδα ή συντήρηση?-ThemaSports
05/05 @ 15:20

Φουλ ομάδα ή συντήρηση?

Είναι ερώτημα για το τι θα κάνει ο Καρσέδο

Πάφος FC για Νάσο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»-ThemaSports
04/05 @ 15:31

Πάφος FC για Νάσο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Η Πάφος FC τιμά την μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου που έχασε τη ζωή του ως θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονική.

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!-ThemaSports
02/05 @ 12:45

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, η Πάφος βρίσκει τρόπο να φέρνει καλούς παίκτες

Οργανωμένοι οπαδοί Πάφου: «Η σεζόν που θα σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας έφθασε»-ThemaSports
Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ