Ο Χρίστος Χαραλάμπους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το κύπελλο και τους ημιτελικούς: «Καλό μεσημέρι σε όλους. Περιμένω να είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό του Απόλλωνα με την Πάφο FC. Έχει όμως μικρό προβάδισμα η Πάφος FC. Ο Απόλλωνας παίζει στην έδρα του, έχει τις δικές του πιθανότητες για την ανατροπή. Θεωρώ δεδομένο ότι θα γεμίσει το γήπεδο της Λεμεσού και σε αυτό το “ζευγάρι” οι πιθανότητες είναι 55% – 45%. Ο Απόλλωνας χρειάζεται μόνο νίκη τουλάχιστον με ένα τέρμα για να στείλει τη δοκιμασία στην παράταση. Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο. Η Πάφος FC μπορεί να μην έχει την εμπειρία, αλλά διαθέτει ρόστερ με ποιότητα που μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Της λείπει η σταθερότητα, ίσως θα παίξει και αυτό το ρόλο του στην έκβαση του αγώνα. Η παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό ρόλο, θα φανερώσει αρκετά για τον ημιτελικό. Στους “γαλάζιους” λείπει η σταθερότητα, ίσως να ήταν μέσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα εάν είχε αυτό το συστατικό. Η Ομόνοια είναι κοντά στον τελικό, ο Άρης καλείται να κάνει ένα θαύμα για να βρεθεί στον “μεγάλο” αγώνα».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε τυχεροί που παρακολουθούμε αυτές τις “μονομαχίες”. Το διεκδικούν τρεις (3) ομάδες το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ έχουν περισσότερες πιθανότητες από την Ομόνοια επειδή μένουν μόνο τρεις αγωνιστικές. Εάν έρχονταν νωρίτερα ο Αναστασίου, τα δεδομένα ίσως να ήταν διαφορετικά».

Για τον Αναστασίου: «Οι «πράσινοι» έχουν πιθανότητες κατάκτησης, ο προπονητής έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία της Ομόνοιας και του αξίζουν συγχαρητήρια για την παρουσία του συνόλου. Ο Αναστασίου είναι έμπειρος προπονητής με παραστάσεις, βελτίωσε το αμυντικό κομμάτι, δεν δέχεται η ομάδα αρκετές φάσεις μέσα στο παιχνίδι. Βρήκε το τέλειο τρόπο παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του. Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι ο ορισμός των προπονητών που αλλάζουν την εικόνα των ομάδων τους, χωρίς να έχουν επιλέξει οι ίδιοι το υλικό τους. Η αλήθεια είναι ότι άλλαξαν την εικόνα των ομάδων τους, 180 μοίρες».

Μπορεί να κριθεί ο τίτλος στο φινάλε; «Υπάρχουν πιθανότητες. Η Ομόνοια έχει τις δικές της πιθανότητες, όμως δεν εξαρτάται από εκείνη η έκβαση του “μαραθωνίου” άρα δεν έχει αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με το σκεπτικό μου. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στη τελευταία αγωνιστική, μέσα στο ΓΣΠ και στη δοκιμασία του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ».

Για τον ΑΠΟΕΛ και την “εικόνα” του: «Οι “γαλαζοκίτρινοι” τελευταία δεν εμφανίζουν καλή εικόνα, όμως δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα είναι ένας “μαραθώνιος”, μην το ξεχνάμε αυτό. Εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του, εάν θα πάρει το πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που “κυνηγούν” μόνο νίκες».

Για την αγωνιστική που έρχεται στο πρωτάθλημα: «Η αγωνιστική που έρχεται είναι κρίσιμη, διότι οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι αρκετοί. Αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ και πάρει το “τρίποντο” ο ΑΠΟΕΛ τότε σε “μεγάλο” βαθμό τελειώνει το πρωτάθλημα. Η διοργάνωση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μιλάμε για τρεις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο και στις καλές τους μέρες μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε βρουν μπροστά τους. Οι ομάδες που θα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα πάρουν το ζητούμενο. Κάθε νίκη μετράει, όπως και κάθε χαμένος βαθμός. Δεν υπάρχει χρόνο για βελτιώσεις, μόνο το αποτέλεσμα μετράει πλέον».

Είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα; «Σπουδαία διακύμανση συναισθημάτων στο πρωτάθλημα, οι αγώνες έχουν συγκινήσεις. Άκρως συναρπαστικό το πάνω διάζωμα, εάν ίσχυε το ίδιο και στο κάτω διάζωμα, θα λέγαμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που γίνεται τη φετινή περίοδο».

Για το δεύτερο γκρουπ και το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το 6-8 δεν μας ταιριάζει, αφού αρκετές ομάδες παίζουν ως αδιάφορες. Για παράδειγμα, ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και η Νέα Σαλαμίνα δεν βρίσκουν εύκολα κίνητρο. Ένα πρωτάθλημα με δώδεκα (12) ομάδες θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο μας. Δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες Με δώδεκα ομάδες θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για το μέλλον του: «Από το καλοκαίρι θα έχουμε νεότερα, έγιναν κάποιες επαφές, αλλά δεν έχουμε κάτι που μπορώ να σημειώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είπαμε να μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος με τις ομάδες που έχουμε επαφές. Οι προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι και προέρχονται από ομάδες Β γκρουπ και από τη Β΄ κατηγορία. Θα ζυγίσω τα δεδομένα και θα αποφασίσω».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ-ThemaSports
29/04 @ 18:52

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ ο Οθέλλος, επικράτησε με 3-1 στο «Αμμόχωστος» για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και πήρε μία νίκη γοήτρου που τον ανεβάζει στους 30 πόντους και στο -1 από την 6η του Β' γκρουπ Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ