Τους καταλαβαίνουμε για Νατέλ…
Βλέπαμε χθες βράδυ, σχόλια στα Σόσιαλ Μήντια οπαδών της ΑΕΛ, με αφορμή πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε άλλο Μέσο, περί φιλολογικού ενδιαφέροντος από ομάδα της Κορέας για τον Λέο Νατέλ.




Ο χρόνος «πάγωσε» στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Ουντινέζε με τη Ρόμα στο Φρίουλι το βράδυ της Κυριακής (14/04), όταν ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.
Το ματς διεκόπη οριστικά και ο Ιβοριανός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί αμέσως στις απαραίτητες εξετάσεις.
Όπως έκανε γνωστό η Ρόμα μέσω ανακοίνωσής της το βράδυ της Δευτέρας (15/04), οι εξετάσεις του Εντικά βγήκαν «καθαρές» με τον 24χρονο να παίρνει μάλιστα εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Τώρα, αναμένεται να επιστρέψει στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου και θα υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων.
www.bnsports.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις