Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας και τα ΜΜΕ, για την κατάσταση των παικτών που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και αν θα προλάβουν τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (17/04) με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποχώρησαν ως τραυματίες από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη μυϊκή θλάση και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Πάφο. Η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για να κριθεί πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Ο τραυματισμός του Ντανίλο Σπόλιαριτς προήλθε από κτύπημα αντιπάλου στο γόνατο του διεθνούς μέσου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην αποστολή για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Ο Βαλεντίν Κοστάκε αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις στον μηρό και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης θα αποφασιστεί μετά την αυριανή (τελευταία) προπόνηση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…-ThemaSports
10/05 @ 15:20

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…

Στον Απόλλωνα περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Άνχελο Σαγκάλ την φετινή περίοδο.

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων… -ThemaSports
10/05 @ 10:23

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων…

Περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ (2,925) ήταν το έλλειμα της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα, μέχρι το τέλος του 2023. Εννοείται, ότι το έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν θα αυξηθεί, μέχρι την 31η Μαίου. Το χρέος, σύμφωνα με τις αναλυτική κατάσταση που δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, έχει πάει στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ.

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ