Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, την επομένη της πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νίκη με την Πάφο: «Σίγουρα είναι σημαντική νίκη. Είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι η επόμενη αγωνιστική θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Παίζει με τον Άρη ο ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες που δικαιούνται να κάνουν όνειρα. Κέρδισε δίκαια θα έλεγα χθες ο ΑΠΟΕΛ. Δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν λίγο ανεβασμένος ο Μαρκίνιος. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, όμως είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Τρεις στροφές πριν το τέλος δεν θέλεις και τόσο πολύ τις καλές εμφανίσεις. Μακάρι να έρχονται φυσικά».
Για την επόμενη αγωνιστική: «Η πραγματικότητα είναι πως η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ και πολύ ανεβασμένη η Ομόνοια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, όμως το ΑΠΟΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο».
Για τις αλλαγές του Σα Πίντο: «Δεν είδα διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής, θέλει πολύ δουλειά το ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι και τα τρία στο ΓΣΠ, με την Ομόνοια θα είναι τυπικά εκτός, αλλά πιστέψτε με δεν επηρεάζεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Ο τίτλος θα φέρει και οικονομική ένεση».
Για τους Κβιλιτάια και Τομανέ: «Σίγουρα προτιμώ τον Κβιλιτάια από τον Τομανέ. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει αρκετό καιρό να παίξει ποδόσφαιρο. Κάτι λείπει. Με τον κόσμο μας ευελπιστούμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Δίπλα από το ΑΠΟΕΛ είναι η λέξη τίτλος. Δεν μου λέει κάτι εμένα η 2η θέση, κι όποιος θέλει ας το καταλάβει αυτό. Για μένα επιτυχία είναι να παίρνει το ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα και κύπελλο».
Για το ότι η Ομόνοια θα είναι γηπεδούχος: «Σε παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια όσο κόσμο και να έχει ο αντίπαλος, δεν επηρεάζεσαι. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής και ήξερα ότι η Ομόνοια έχει 16-17 χιλιάδες κόσμου θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη Λευκωσία. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα, ακόμη κι αν είναι για τον αντίπαλο. Αν το ΑΠΟΕΛ πάρει τρεις νίκες θα είναι πρωταθλητής».
Για το ενδεχόμενο να έχουμε τελικό τίτλου την τελευταία αγωνιστική: «Υπάρχει ναι, απλώς είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ και θα έλεγα το ίδιο πράγμα αν οι άλλες δυο ομάδες ήταν στην πρώτη θέση. Και οι άλλες δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους και μπράβο τους. 50% πιθανότητες να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα, 35% η ΑΕΚ και 15% η Ομόνοια».
Με προπόνηση στο «Partizan Stadium», η ΑΕΚ ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 22:08
Ανακοίνωση από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ:
16/07 @ 11:38
Μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης, αναφέρθηκε και στην πρώην Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρούλλα Βασιλείου, για μια ανάρτηση που έκανε στο X - Twitter πριν ξεκινήσουν τα έργα για την ανακαίνιση του οικήματος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.
16/07 @ 11:12
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης, ενόψει της σημερινής Εκλογικής Συνέλευσης.
16/07 @ 10:06
Άτυχος στάθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Παναγιώτης Καττιρτζής ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και 6-8 μήνες.,.
15/07 @ 22:48
Κοντά στην επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Ντάλσιο.
15/07 @ 19:53
Δημοσίευμα από την Ελλάδα του athlosnews αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ, Ζήσης Χατζηστραβός βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS