Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, την επομένη της πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με την Πάφο: «Σίγουρα είναι σημαντική νίκη. Είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι η επόμενη αγωνιστική θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Παίζει με τον Άρη ο ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες που δικαιούνται να κάνουν όνειρα. Κέρδισε δίκαια θα έλεγα χθες ο ΑΠΟΕΛ. Δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν λίγο ανεβασμένος ο Μαρκίνιος. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, όμως είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Τρεις στροφές πριν το τέλος δεν θέλεις και τόσο πολύ τις καλές εμφανίσεις. Μακάρι να έρχονται φυσικά».

Για την επόμενη αγωνιστική: «Η πραγματικότητα είναι πως η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ και πολύ ανεβασμένη η Ομόνοια. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, όμως το ΑΠΟΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο».

Για τις αλλαγές του Σα Πίντο: «Δεν είδα διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής, θέλει πολύ δουλειά το ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι και τα τρία στο ΓΣΠ, με την Ομόνοια θα είναι τυπικά εκτός, αλλά πιστέψτε με δεν επηρεάζεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Ο τίτλος θα φέρει και οικονομική ένεση».

Για τους Κβιλιτάια και Τομανέ: «Σίγουρα προτιμώ τον Κβιλιτάια από τον Τομανέ. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει αρκετό καιρό να παίξει ποδόσφαιρο. Κάτι λείπει. Με τον κόσμο μας ευελπιστούμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Δίπλα από το ΑΠΟΕΛ είναι η λέξη τίτλος. Δεν μου λέει κάτι εμένα η 2η θέση, κι όποιος θέλει ας το καταλάβει αυτό. Για μένα επιτυχία είναι να παίρνει το ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για το ότι η Ομόνοια θα είναι γηπεδούχος: «Σε παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια όσο κόσμο και να έχει ο αντίπαλος, δεν επηρεάζεσαι. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής και ήξερα ότι η Ομόνοια έχει 16-17 χιλιάδες κόσμου θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη Λευκωσία. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα, ακόμη κι αν είναι για τον αντίπαλο. Αν το ΑΠΟΕΛ πάρει τρεις νίκες θα είναι πρωταθλητής».

Για το ενδεχόμενο να έχουμε τελικό τίτλου την τελευταία αγωνιστική: «Υπάρχει ναι, απλώς είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ και θα έλεγα το ίδιο πράγμα αν οι άλλες δυο ομάδες ήταν στην πρώτη θέση. Και οι άλλες δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους και μπράβο τους. 50% πιθανότητες να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα, 35% η ΑΕΚ και 15% η Ομόνοια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής-ThemaSports
29/04 @ 17:45

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής

Με ανακοίνωση του, ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι μετά το sold out στη Νότια έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας. Παράλληλα απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για το πάνω διάζωμα Δυτικής και την Ανατολική κερκίδα

Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει!-ThemaSports
29/04 @ 20:45

Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει!

Η τρίτη ήττα από την Ομόνοια στην σεζόν προφανώς πληγώνει τον εγωισμό όλων στον ΑΠΟΕΛ όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κατάκτηση του τίτλου.

ΚΑΜΙΝΙ-ThemaSports
29/04 @ 21:42

ΚΑΜΙΝΙ

Ο τελικός που... δεν ερχόταν εδώ τα προηγούμενα χρόνια θα γίνει πραγματικότητα στις 11 Μαΐου και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να τον κερδίσουν στο καμίνι του ΓΣΠ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ