Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη: «Η νίκη είναι “χρυσάφι” για εμάς. Ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι ήταν μοναδικός, αυτή η επικράτηση θα μνημονεύεται για καιρό. Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, άλλωστε ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους. Μοναδικές στιγμές για την εναλλαγή συναισθημάτων. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, δίχως καμία αμφιβολία. Το άθλημα αυτό μας το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπροούσε το παιχνίδι να πάει και στις δύο μεριές. Δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνιση μας, όμως μετρούν οι τρεις πόντοι που πήραμε. Στην τελευταία φάση του αγώνα βρήκαμε δίχτυα, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, απερίγραπτα τα συναισθήματα μας, ειδικότερα με το τέρμα μας και τη χαμένη ευκαιρία του Άρη πριν το τελικό σφύριγμα. Τρομερά όσα έγιναν στο γήπεδο από θέμα συγκινήσεων. Στο πρωτάθλημα δείχνουμε χαρακτήρα ως ομάδα, δίχως καμία αμφιβολία. Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση με την Πάφο και τον Άρη. Το προηγούμενο διάστημα έγινε φοβερή αντεπίθεση και προσπάθεια, φτάσαμε μία ανάσα από την κορυφή, δεν πήραμε ότι αξίζαμε στο γήπεδο με τον ΑΠΟΕΛ, όμως είμαστε ακόμα «ζωντανοί», έχουν απομείνει 270 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα. Παίζουμε στο “ΑΕΚ Arena” με την Ομόνοια που είναι άκρως φορμαρισμένη. Εμείς και η Ομόνοια ξεχωρίζουμε σε αυτή τη διαδικασία και ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, θέλουμε να πάμε ως το τέλος».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που ακουγόταν ως όνειρο πριν μερικούς μήνες, πλέον είναι στόχος. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το προσεγγίζεις ξεχωριστά. Έχουμε πετύχει κάτι που δεν είναι σύνηθες. Έχουμε πετύχει το απόλυτο νικών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας. Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί ξανά στη διαδικασία των πλέι-οφ. Τώρα παίζουμε στο «σπίτι» μας και μένει η εκτός έδρας δοκιμασία με τον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Για το τέρμα του Μιλίτσεβιτς: «Ο παίκτης ήταν κοντά στο γκολ κάποιες στιγμές μέσα στους αγώνες που δώσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως το πέτυχε την κατάλληλη στιγμή».

Για τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι: «Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούσε ο αντίπαλος προπονητής. Το VAR σωστά επενέβη, διότι οι φάσεις ήταν καθαρές ως οφσάιντ στα δύο γκολ του Άρη».

Για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Αν μπορεί κάποιος να σκεφτεί σενάρια, θα σκεφτεί πολλά, αυτό που μετράει είναι το επόμενο παιχνίδι, για εμάς έχει προτεραιότητα η Ομόνοια, καλούμαστε να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δοκιμασία του πρωταθλήματος. Καλούμαστε ως την τελευταία αγωνιστική να συνεχίσουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Η επόμενη δοκιμασία είναι σημαντική για την ΑΕΚ. Στην επόμενη αγωνιστική παίζουν οι πιο αποτελεσματικές ομάδες του «μαραθωνίου» μεταξύ τους, άλλωστε αυτό μετράει σε τούτη τη διαδικασία. Στο τέλος της ημέρας, δεν θέλξαμε με την απόδοση μας κόντρα στον Άρη, ωστόσο, βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Η ομάδα καλείται να παίρνει τους βαθμούς, ακόμη και όταν συναντά αναποδιές».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Σολ ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα λόγω καρτών. Περιμένουμε τις προπονήσεις για να παρατηρήσουμε την κατάσταση των παικτών, καθώς ο προπονητής μετά τη νίκη έδωσε διήμερο ρεπό».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!-ThemaSports
30/04 @ 14:20

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!

Οι Λαρνακείς προχώρησαν σε αίτημα προκειμένου να τους δοθεί το 10% των συνολικών εισιτηρίων!

Εξιλέωση!-ThemaSports
30/04 @ 13:45

Εξιλέωση!

Ίσως να είναι η στιγμή να εξιλεωθεί για τις σεζόν 2014 - 2015 και 2015 - 2016.

Το μεγαλύτερο «ΟΠΛΟ» της ΑΕΚ στο ιστορικό ραντεβού της 11ης Μαΐου-ThemaSports
29/04 @ 21:55

Το μεγαλύτερο «ΟΠΛΟ» της ΑΕΚ στο ιστορικό ραντεβού της 11ης Μαΐου

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «ΑΕΚ Αρένα», αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έχασε δύο βαθμούς «χρυσάφι» που θα την έστελναν στην κορυφή και θα πήγαινε στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική (11/05) για τον ΤΕΛΙΚΟ με τον ΑΠΟΕΛ για δύο αποτελέσματα.

Βγήκε μπροστά ο Ρόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία,  θα δώσουμε τα πάντα»-ThemaSports
29/04 @ 14:42

Βγήκε μπροστά ο Ρόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία, θα δώσουμε τα πάντα»

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, πήρε θέση μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου, στέλνοντας μήνυμα νίκης και ενότητας.

 «Θα πιέσει πολύ ο κόσμος, θα έχει άγνοια κινδύνου η ΑΕΚ στο ΓΣΠ»-ThemaSports
29/04 @ 12:56

«Θα πιέσει πολύ ο κόσμος, θα έχει άγνοια κινδύνου η ΑΕΚ στο ΓΣΠ»

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση και για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ